Vandbakkelser: Hæld vand, mælk og smør i en gryde og varm det op til kogepunktet.
Tag gryden af varmen og og rør alt melet i med en træske.
Stil gryden tilbage på varmen og varm dejen op på medium varme, mens du rører konstant med træskeen. Når dejen begynder at samle sig og trække sig væk fra grydens sider, tager du den af varmen. Dejen skal være 75 grader i gryden.
Lad dejen stå og køle af i gryden i ca. 10-15. Når dejen er nede på 60 grader (mål gerne med et chokoladetermometer), rører du æggene i ét ad gangen. Her er det lettest at bruge enten en træske eller en elpisker. Rør æggene godt ind i dejen, til den får et “rent afbræk”.
Hæld dejen i en sprøjtepose med en stjernetyl og sprøjt boller på en bageplade med bagepapir. Skal de være store som på billederne, skal de være ca. 6-7 cm i diameter og med en højde på 5-6 cm. Dyp evt. en finger i vand og tryk bollerne top ned, hvis de bliver lidt spidse.
Sigt et helt tyndt lag flormelis over fastelavnsbollerne og bag dem ved 180 grader i almindelig oven (ikke varmluft) i ca. 30 minutter eller indtil de er flot gyldne. De må ikke være for lyse, for så er der chance for, at de falder sammen.
Sluk ovnen og stil ovnlågen på klem i ca. 15 minutter. Det forhindrer dine fastelavnsboller i at falde sammen.
Tag fastelavnsbollerne ud af ovnen og lad dem køle af, inden du fylder mokkacremen i.