Højtider: Højtider
231 posts
Granatæblelikør
En hjemmelavet granatæblelikør er utrolig nem at lave og smager helt fantastisk. Den er smuk og julerød og er perfekt at bruge videre i drinks – særligt i drinks og…
Risengrødsboller
Har du en rest risengrød til overs, så lav disse lækre, saftige og svampede risengrødsboller og undgå madspild. Bollerne er nemme at lave og smager vidunderligt og julet. Perfekt til…
Grøn risotto med asparges og ramsløg
Denne risotto både smager vidunderligt at forår og har den smukkeste vårgrønne farve. Sammen med et godt glas hvidvin bliver det næsten ikke bedre. Lav risotto som en god lørdagsfrokost…
Fastelavnsboller med biscoff og creme
Er du til biscoff spread, så er jeg sikker på, du vil elske disse gammeldags fastelavnsboller med biscoff og vaniljecreme – de er indbegrebet af alt godt samlet i en…
Fastelavnsboller med rabarber og hvid chokolade
Her er opskriften på gammeldags fastelavnsboller med rabarberremonce og hvid chokolade. På toppen er der hvid chokoladeglace. Så bliver det næsten ikke bedre. Fastelavnsbollerne smager som en drøm med den…
Kaffekarameller
Disse lækre karameller med kaffesmag og knuste kaffebønner på toppen smager som en drøm. Kaffekaramellerne kombinerer karamellens sødme og bløde konsistens med de komplekse aromaer i kaffe, der er med…
Clementinsyltetøj med tranebær
Hjemmelavet clementinsyltetøj med tranebær giver ikke kun en juleagtig smagsoplevelse, men det er også en kærlig gave fra dit køkken til dem, du holder af. Tag dig tid til at…
Tranebærsild
I hjertet af julesæsonen er det tid til at forny de traditionelle smagsoplevelser og byde velkommen til nye gastronomiske eventyr. Prøv fx at lave disse tranebærsild lavet på tranebærsnaps og…
Aperolsild
Sild er en klassiker ved det danske frokostbord, men hvad hvis vi tager sildens smagsprofil til nye højder? Med Aperolsild tager vi på en smagsmæssig ekskursion til Italien, hvor Aperol,…
Hybensild med rosmarin
Hybensild med rosmarin er ikke blot en silderet; det er en hyldest til smag, tradition og kreativitet. Det er en fortolkning af sildens verden, der inviterer til en smagsrejse fyldt…