Syltede mirabeller er en skøn sensommerdelikatesse, som smager skønt på brød og til ost. Du kan sylte både røde og gule mirabeller, og syltetøjet vil smage forskelligt alt efter, hvilke…
Brombærgelé har en intens og dyb smag, og så er det nemt at lave. Allerbedst bliver geléen, hvis du laver den af vilde brombær, som har en mere krydret smag.
Persisk kvædemarmelade, kaldet moraba ye beh, er en rubinrød marmelade med en sirupsagtig karakter, som smager skønt på brød sammen med ost eller fx i en salat. Du kan også…
Kvædemarmelade med vanilje smager fantastisk og kan spises på brød og boller, sammen med ost eller til pandekager, vafler og æbleskiver. Marmeladen har en helt særlig aromatisk smag og en…
Kvædegelé er nemt at lave, og geléen får den smukkeste røde farve og mest aromatiske duft og smag. Brug den til kødretter og vildt, på osten eller i saucen.
Her er opskriften på et lyst kernerugbrød, som kan bages på næsten ingen tid, og som er et virkelig smagfuldt og lækkert brød. Brødet er velegnet til alt lige fra…
Frahaventilmaven.dk anvender cookies for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse på sitet. Hvis du fortsætter med at bruge dette site, antager vi, at du er indforstået med det.Ok