Her er opskriften på en ægte amerikansk chokolademilkshake lavet på is og kakaosirup. Milkshaken smager som en drøm og er blød og cremet, tyk og lækker med den dejligste chokoladesmag.
Ret Dessert
Køkken Amerikansk
Keyword Søde sager
Forb. tid 2 minutterminutter
Tilb. tid 5 minutterminutter
Samlet tid 7 minutterminutter
Antal 4personer
Equipment
4 glas
Ingredienser
800gvaniljeis eller chokoladeis
ca. 3/4dlmælk
100gkakaosirup + lidt ekstra til pynt
evt.flødeskum til toppen
evt.1frisk jordbær delt i 4 til pynt
Sådan gør du
Sørg for at lave en kakaosirup klar, inden du går i gang med milkshaken.
Kom is i en stor blender sammen med mælk og det meste af den angivne mængde kakaosirup – hold ca. 1/4 tilbage, så du kan smage milkshaken til med chokoladesmag til sidst.
Blend, til isen er tyk og cremet og der ikke er flere isklumper tilbage.
Smag til med den sidste del af kakaosiruppen, så milkshaken får den rette chokoladesmag.
Hæld milkshaken i 4 glas, hæld lidt ekstra kakaosirup på toppen og pynt evt. med flødeskum og et jordbær.