Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.
Skyl appelsinen, tør den godt af og skræl en tynd skal af hele appelsinen med en tyndskræller, men undgå at få det hvide, bitre med.
Tag et stort rengjort og skoldet sylteglas og læg vaniljestang og -korn og appelsinskal ned i det med sammen med kanelstænger, stjerneanis, nelliker, kardemomme og hibiscusblomster. Giv kardemommekapslerne et lille bank med en kagerulle, inden du kommer dem i glasset, så de frigiver deres aroma. Det samme kan du gøre med stjerneanis.
Hæld snapsen over og sæt låg på glasset.
Lad snapsen stå og trække i mindst tre dage. Smag på den, og hvis du synes, den smager godt og har trukket nok, sier du krydderier og appelsinskal fra. Og ellers lader du den trække lidt længere.
Efter du har siet krydderierne fra, skal du filtrere den gennem et kaffefilter i en tragt, så snapsen løber ned i en ren flaske.
Lad snapsen trække yderligere en uges tid og gerne mere, inden du drikker den.
Bliver snapsen for kraftig, kan du fortynde den med lidt klar snaps, indtil den har den rette smag.