Go Back
Gingerbread latte
Udskriv

Gingerbread latte

Dette er en café latte med julesmag – cremet og fyldt med varme krydderier. Det er en rigtig hyggekaffe, som skal drikkes om efteråret eller vinteren på en kold dag. Kaffen er nem og hurtig at lave og gør bare alting lidt mere hyggeligt.
Ret Varm kaffe
Køkken Amerikansk
Keyword Efterår, Jul, Krydderier, Vinter
Tilb. tid 5 minutter
Antal 2 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Lav espressokaffen – på maskine, på komfuret eller som en meget stærk kaffe og fordel den i 2 kaffeglas.
  • Hæld ca. 1 spsk gingerbread sirup i hvert glas og rør godt rundt.
  • Steam mælken eller varm den op og ryst den i et sylteglas eller pisk kraftigt i den med et piskeris, så der kommer luftbobler i mælken og den bliver let skummet.
  • Fordel mælken i de 2 glas.
  • Drys med pumpkin spice krydderiblanding eller kakaopulver og server kaffen med det samme – gerne med en småkage til.