Go Back
Pumpkin spice sirup
Udskriv

Pumpkin spice sirup

Den skønneste pumpkin spice sirup med krydret smag af efterår. Denne sirup smager som en drøm i pumpkin spice latte eller bare i din kaffe, i chai latte eller hældt over lidt flødeskum til en god kage. Siruppen kan laves på under en halv time og er pærenem at lave.
Ret Sirup
Køkken Amerikansk
Keyword Efterår, halloween, Hygge
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Antal 1 flaske

Ingredienser

  • 200 g sukker
  • 200 g brun farin
  • 100 g græskarpuré
  • 3 tsk vaniljesukker
  • 4 tsk pumpkin spice krydderiblanding
  • 4 dl vand

Sådan gør du

  • Kom sukker, brun farin, græskarpuré, krydderier og vand i en gryde.
  • Varm langsomt op til kogepunktet, mens sukkeret smelter, og lad derefter siruppen stå og småsimre i ca. 15-20 minutter, til den er kogt ind til en tynd karamelagtig sirup.
  • Det kan være svært at se, hvornår siruppen har den rette konsistens, men kom fx en lille skefuld på en tallerken ind i køleskabet og tjek efter et par minutter, hvor tyk, den er blevet. Den må helst ikke blive alt for tyk, men skal heller ikke være helt tynd og vandet.
  • Lad siruppen køle en smule af og hæld den derefter på glas.

Noter

Siruppen kan holde sig i et par uger ved stuetemperatur. Bruger du den ikke i flere dage, vil det være en god idé at sætte den på køl – så forlænger du holdbarheden.