Teststrikkere søges

Ja, teststrikkere søges! Er du en ivrig strikker? Og kunne du have lyst til at teststrikke nogle af de opskrifter, jeg udvikler? Så læs med her.

Teststrik af nye designs

Om du er nybegynder eller erfaren strikker betyder ikke noget, for det er godt at få testet opskrifter på forskellige mennesker med forskelligt strikkeniveau. Jeg søger teststrikkere på alle niveauer.

Opskrifterne kommer så gennemarbejdet som overhovedet muligt, inden du får dem. Ofte teststrikker jeg selv min egen opskrift, inden jeg sender den ud til en teststrikker.

Desværre har jeg ikke mulighed for at tilbyde betaling for eller garn til teststrik, så du skal gøre det, fordi du synes, det er sjovt og spændende og måske endda har en brændende lyst til at strikke det nye design. Du får selvfølgelig opskriften gratis og en fin udgave, når den udkommer. Og som tak for hjælpen sender jeg også gerne en ny opskrift i ny og næ.

Du forpligter dig ikke til noget ved at skrive til mig. Du kommer på min liste, og du kan altid takke ja eller nej til en opskrift og vælge det ud, som du har tid og lyst til at strikke.

Interesseret?

Så skriv til mig på trine@frahaventilmaven.dk

Nedenfor kan du se, hvad jeg søger teststrikkere til nu og i den kommende tid:

Vintereventyr-sættet

Dette sæt består af et langt og utroligt blødt halstørklæde, som kan slynges om halsen flere gange, en stilfuld og kæk baskerhue og halvhandsker med tommel. Sættet strikkes i dobbelt perlestrik i en tråd mohair og en tråd alpakka silke, hvilket giver et utroligt blødt, fluffy og glansfuldt udtryk.

Du kan teststrikke hele sættet eller enkeltdele.

Deadline: 13. december 2020

VintereventyrsættetVintereventyrsættetVintereventyrsættet til teststrikBaskerhue og halvhandskerHalvhandsker til teststrik

V-halssweater

Denne v-halssweater har ikke noget navn endnu, men det får den snart. Det er en blød sweater med en dyb v-hals, som betyder, at man kan se, hvad man har indenunder. Sweateren er derfor perfekt til en smuk skjorte eller en smart t-shirt.

V-hals-sweateren strikkes i en trål Nova (cameluld) og en tråd mohair. Mohairtråden på billedet af den hvide, pink og grønne sweater er håndfarvet, og det er muligt at købe håndfarvet mohair til teststrik til en god pris.

Sweateren er klar til teststrik i løbet af december måned 2020.

V-halssweater i håndfarvet mohair

V-hals-sweaterV-halssweater i camelfarvet