Menu

Teststrikkere søges

Ja, teststrikkere søges! Er du en ivrig strikker? Og kunne du have lyst til at teststrikke nogle af de opskrifter, jeg udvikler? Så læs med her.

Teststrik af nye designs

Om du er nybegynder eller erfaren strikker betyder ikke noget, for det er godt at få testet opskrifter på forskellige mennesker med forskelligt strikkeniveau. Jeg søger teststrikkere på alle niveauer.

Opskrifterne kommer så gennemarbejdet som overhovedet muligt, inden du får dem. Ofte teststrikker jeg selv min egen opskrift, inden jeg sender den ud til en teststrikker.

Desværre har jeg ikke mulighed for at tilbyde betaling for eller garn til teststrik, så du skal gøre det, fordi du synes, det er sjovt og spændende og måske endda har en brændende lyst til at strikke det nye design. Du får selvfølgelig opskriften gratis og en fin udgave, når den udkommer. Og som tak for hjælpen sender jeg også gerne en ny opskrift i ny og næ.

Du forpligter dig ikke til noget ved at skrive til mig. Du kommer på min liste, og du kan altid takke ja eller nej til en opskrift og vælge det ud, som du har tid og lyst til at strikke.

Interesseret?

Så skriv til mig på trine@frahaventilmaven.dk

Nedenfor kan du se, hvad jeg søger teststrikkere til nu og i den kommende tid:

Savannah Sweater

Savannah Sweater strikkes oppefra og ned i patent-strik. Først strikkes halsen, som bukkes ned og strikkes sammen, og derefter deles masker op til sadelskuldre, ryg- og forstykke. Disse tre dele samles til sidst for at danne kroppen. Kroppen er let voluminøs og strikkes rundt i patent og afsluttes med en bred ribkant, der aflukkes med italiensk aflukning. Sweateren har ballonærmer, der samles i en lang, tætsiddende ribkant.

Deadline: 6. april 2021

Savannah Sweater

Savannah Sweater nærbillede

V-halssweater

Denne v-halssweater har ikke noget navn endnu, men det får den snart. Det er en blød sweater med en dyb v-hals, som betyder, at man kan se, hvad man har på indenunder. Sweateren er derfor perfekt til en smuk skjorte eller en smart t-shirt.

V-hals-sweateren strikkes i en trål Nova (cameluld) og en tråd silk mohair. Mohairtråden på billedet af den hvide, pink og grønne sweater er håndfarvet, og det er muligt at købe håndfarvet silk mohair til teststrik til en god pris.

Sweateren er klar til teststrik i løbet af april måned 2021.

V-halssweater i håndfarvet mohair

V-hals-sweaterV-halssweater i camelfarvet