Højtider: Julebrunch
17 posts
Risengrødsboller
Har du en rest risengrød til overs, så lav disse lækre, saftige og svampede risengrødsboller og undgå madspild. Bollerne er nemme at lave og smager vidunderligt og julet. Perfekt til…
Clementinsyltetøj med tranebær
Hjemmelavet clementinsyltetøj med tranebær giver ikke kun en juleagtig smagsoplevelse, men det er også en kærlig gave fra dit køkken til dem, du holder af. Tag dig tid til at…
Julekrans med marmelade
Denne flettede julekrans med marmelade laves af en gærbrødsdej, som smøres med en smuk rød julemarmelade, hvorefter den flettes og bages i ovnen. Det er en hurtig kringleagtig kage at…
Julemarmelade
En flot rød julemarmelade, der er lækker at lave til julens hyggestunder. Marmeladen smager godt til både æbleskiver, julebrunch eller morgenmad eller i julesnurrer eller kringle. Den laves af røde…
Julesnurrer med marcipan
Disse snurrer er dejligt julede med marcipan og kardemomme. Snurrerne er perfekte at servere på julemorgenbordet, til julebrunch eller som adventshygge. De smager forrygende og er nemme at bage. Spis…
Sirupsbrød
Det dejligste krydrede sirupsbrød, som spises med smør eller marmelade. Brødet er nemt at bage og overrasker med med sin smag og lækkerhed – det smager næsten som honningbrød –…
Hjemmelavet appelsinmarmelade
Det er nemt og lækkert at lave sin egen hjemmelavede appelsinmarmelade. Marmeladen er smuk og smager skønt på brød og i kager, og så er den fremragende at servere sammen…
Bananpandekager med karamelliserede bananer
Luftige, bløde bananpandekager med karamelliserede bananer og chokolade, som er perfekte til brunchbordet eller søndagsmorgenmaden. Her er der virkelig tale om lækkerier, der kan smelte ethvert pandekagehjerte.
Chokoladeyoghurt
Denne hjemmelavede chokoladeyoghurt smager skønt og næsten helt dessertagtig. Lav den som en variation i morgenmaden, som søndagsmorgenmad eller til brunch. Du kan også bruge den som dessert.
Krydrede speltboller med æble
Disse krydrede speltboller er de lækreste og mest smagfulde boller, du kan bage til julemorgenbordet – eller på ethvert andet tidspunkt. Bollerne er svampede med en skorpe af sprøde speltflager…
Krydrede juleboller med juleøl
Nå, men her er de så: Krydrede juleboller med sukker og nødder på toppen. Bagt på juleøl og fyldt med julekrydderier og appelsinskal. Nemme at bage, og smager skønt af…