Når fignerne modner i sensommeren, er det vidunderligt at lave sin egen lækre figenmarmelade. Det er en marmelade, der er utrolig nem at lave og som smager virkelig skønt sammen…
Figensnaps er en dejlig kryddersnaps med den smukkeste gyldenrøde farve. Snapsen er utrolig nem at lave og kan produceres på ganske kort tid. Server den gerne til osten eller som…
Denne kage med blodappelsin, yoghurt og pistacienødder er svampet og lækker og er en kage, der lyser op sidst på vinteren eller først på foråret – lige dér, hvor vi…
Klassisk Eton Mess smager som en drøm, men den samme dessert med blodappelsin smager altså fuldstændigt vidunderligt. Desserten har det helt rigtige forhold mellem sødme og syre, blødhed og sprødhed,…
Sild er en klassiker ved det danske frokostbord, men hvad hvis vi tager sildens smagsprofil til nye højder? Med Aperolsild tager vi på en smagsmæssig ekskursion til Italien, hvor Aperol,…
Hybensild med rosmarin er ikke blot en silderet; det er en hyldest til smag, tradition og kreativitet. Det er en fortolkning af sildens verden, der inviterer til en smagsrejse fyldt…
Lav den dejligste cremede silderet med smag af æbler og timian: Sildene er lynhurtige at lave og passer til ethvert frokostbord uanset om det er lørdagsfrokost, julefrokost eller påskefrokost.
Lav din egen naturlige julepynt af forskellige tørrede citrusfrugter og grangrene på snor og skab smukke guirlander, du kan hænge i vinduer og på skabe rundt omkring i huset. Brug…
Fire cider er en brændende blanding af stærke og nærende ingredienser såsom ingefær og gurkemeje, rødløg, appelsin og citron, krydderurter, peberkorn og lignende, som trækker i æblecidereddike i nogle uger,…
I løbet af vinteren kan vi alle have brug for et lille sundhedsboost, der samtidig forkæler vores smagsløg. En hjemmelavet ingefær-appelsinshot er en kombination af kraftfuld ingefær og forfriskende appelsin,…
En lun salat med græskar, grønkål og granatæble smager skønt og er en fryd for øjet. Salaten er sprængfyldt med vidunderlige klare farver i orange, grøn og rød og mætter…
En klassisk waldorfsalat hører til retter med vildt, stegt kød, gås og and og er en skøn, frisk og lækker salat, der komplimenterer kødretter godt. Salaten består af sprøde æbler…
Frahaventilmaven.dk anvender cookies for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse på sitet. Hvis du fortsætter med at bruge dette site, antager vi, at du er indforstået med det.Ok