Menu

Kagerulle i valnøddetræ med håndtag

Dette er en rigtig lækker kagerulle i smukt valnøddetræ med håndtag, som gør det nemt at bruge kagerullen.

En kagerulle i træ er nem at arbejde med, uanset om man ønsker at rulle en dej ud til julesmåkager, en tærte eller snurrer. Denne bæredygtige kagerulle med håndtag er også god til at udrulle marcipan, som er en lidt hårdere masse.

Kagerullen findes i to størrelser: 34 cm og 39 cm. Kagerullen i den mindste størrelse er særlig god, hvis børnene skal hjælpe til i køkkenet, mens den store størrelse passer godt til voksne.

Begge kageruller er nemme at arbejde med, da de har en god vægt og ikke for tunge at rulle med. Størrelsen gør også, at de nemt kan opbevares i skuffen, uanset om du vælger længden på 34 cm eller 39 cm. Samtidigt de nemme at rengøre.

Kagerullen findes i 3 forskellige træsorter, bøg, kirsebær og valnød.

Kun kærnetræet i valnød er mørkebrunt – det ydre af stammen er hvidt. Selvom træet dampes, inden det tørres, må man regne med, at der kan være lidt farveforskel i træet.

Prisen er for den mindste kagerulle. Den store koster 69,00.

Kagerullen produceres af Scanwood, hvis produkter er helt unikke, for hvert produkt er ikke 100% ens, pga. træets karakter, åretegninger og farve. Træprodukter er bæredygtige køkkenredskaber, da ting lavet af træ kan holde i mange år.

Træsort: Valnød
Mærke: Scanwood
Mål: L 34 cm, ø 3 cm
Mål: L 39 cm, ø 3,5 cm

Fragt kun 39 kr. og gratis ved køb over 299 kr.

 

Pris DKK59,00