Menu

 Shampoobar sæt

Shampoobarer er en genial opfindelse, fordi du kan vaske din hår med en lækker shampoo og ren samvittighed. Her er der nemlig tale om plastikfri hårvask, og selv om det kan føles som en lille ting at skifte sin sædvanlige hårshampoo og hårbalsam ud med henholdsvis en shampoobar og en balsambar, så bliver det jo til meget, hvis vi alle tænker os om og gør en indsats i det små.

I dette sæt får du en valgfri økologisk shampoo bar (55 g), en valgfri økologisk balsam bar (20 g), en sæberist, en økologisk sæbepose til nem håndtering af shampoorester samt en rejsebeholder til hver bar, så du kan have din shampoo og balsam bar sikkert med på farten.

Hos Elou kan man vælge mellem 4 forskellige veganske shampoobarer. De indeholder alle milde, plantebaserede ingredienser af den højeste kvalitet. Alle shampoobarer og balsambarer er uden sulfater, silikone, kunstige farvestoffer, plastik og skadelig kemi. Trods vægtforskellen bør shampoo- og balsam baren holde ca. lige lang tid. Det kræver en utrolig lille mængde balsam per vask.

Køber du et sæt, sparer du 10%.

Shampoobar efter hårtype:

Clean Coconut – Alle hårtyper + allergikere
Fresh Herbs – Normalt til fedtet hår + skæl
Wild Roses – Fint, tørt + skadet hår
Healing Hemp – Irriteret, følsom hovedbund + skæl og hårtab
Holy Hydrate – Til krøller, kruset hår samt beskadiget hår
Sincere Silver – Til blond, lyst, hvidt og gråt hår

Pris DKK249,00