De smager vidunderligt disse mørkerøde bagte druer i rødvin med honning og rosmarin. De passer perfekt til et ostebord, til bagt brie, serveret til en vildtret eller bare som en…
Har du i overflod af vindruer i drivhuset er det helt oplagt at lave vindruesaft. Hjemmelavet druesaft smager simpelthen vidunderligt med en skøn blanding af syrlighed og sødme. Og så…
Denne pærelikør er gyldne dråber af udsøgt sensommersmag – en magisk forvandling af saftige pærer til en likør, der kan drikkes som den er, blandes i cocktails eller hældes på…
Crumblekage kan noget helt særligt og denne udgave med blommer er en rigtig sensommerkage, som smager skønt, når det begynder at blive lidt køligere udenfor. Kagen serveres med letpisket flødeskum…
Har du masser af vindruer i drivhuset, er det helt oplagt at lave disse skønne og nemme vindruepickles, som smager fantastisk til ost. Vindruerne kommer i en syrlig lage med…
Det er virkelig nemt at lave sin egen vindruegelé og samtidigt en skøn måde at anvende sine vindruer i drivhuset på. Geléen får den lækreste syrligt-søde smag, som passer til…
Det er næsten ikke til at stå for sådan en fin lyserød hyldeblomstsalt. Det er en kryddersalt, som er helt enkel, nem og hurtig at lave. Den kan bruges i…
Denne skønne og meget smukke rabarbersalsa smager vidunderligt til sommerens grillretter, hvor den tilfører syre og lidt bid. Brug dine mest røde rabarberstængler, så bliver salsaen flottest og mest smagfuld.
Lav din egen hjemmelavede tomateddike, som du kan bruge i madlavningen lige fra gryderetter og pastaretter med tomat til dressinger, marinader og meget mere. Tomateddiken kan laves med eller uden…
Hyldeblomstsukker smager nøjagtig, som det lyder. Som søde hyldeblomster. Kryddersukkeret er hurtigt lavet og har den dejligste søde smag af midsommer. Brug sukkeret på pandekager eller i cookies, i koldskål…
Rabarbersmør smager himmelskønt og er både smukt og indbydende at smøre på brød og i kager. Smørret får den fineste lyserøde-pink farve og en skøn sød smag af rabarber. Og…
Disse lækre rabarbersnitter bages med mandelmel og rabarbermarmelade – en helt fantastisk og smagfuld kombination. Snitterne er nemme og hurtige at bage, og man skal på ingen måde lade sig…