At fylde sommerens bær på glas er en vidunderlig ting og især, når man kan lave så smuk, lækker og smagfuld en likør som denne jordbærlikør. Likøren er utrolig nem…
Denne dejlige salat med spinat, blodappelsin, blåbær og cashewnødder skal laves i januar, februar og marts, når blodappelsinen er i sæson. Det er en salat fyldt med skønne farver, vitale…
Denne lækre salat med grønkål, rød quinoa, græskarkerner, feta og tranebær smager simpelthen så godt og er samtidigt dejligt mættende. Salaten fungerer perfekt som en god frokostsalat med fylde, men…
De smager simpelthen så dejligt, disse gammeldags fastelavnsboller med solbærremonce. Kombinationen af en blød og sød gærdej fyldt med en remonce af marcipan og solbær er bare perfekt, og selv…
En tranebærsirup med ingefær smager virkelig dejlig både i drinks, på kager og desserter og på morgenyoghurten. Siruppen har den smukkeste mørkerøde farve og en helt unik smag. Smagen er…
Der er en særdeles lækker kombination af smage i disse fastelavnsboller med lakrids og hindbær, som kan begejstre de fleste. Fastelavnsbollerne laves i vandbakkelser og fyldes med en skøn lakridsskum…
En hjemmelavet tranebærsnaps har den smukkeste dybtrøde farve og er nem at lave. Kryddersnapsen smager helt fortrinligt og har en skøn syrlig smag. Lav den til julens frokoster eller gem…
Lav en dejligt mættende morgenmad! Morgengrød med æblemos og granola rummer det hele: varm og smagfuld grød, syrlig-sød og frisk æblemos og knasende sprød og lidt sød og krydret kanelgranola.…
Lav dine egne lækre og meget smagfulde ginsild med tranebær. Sildene er perfekte til julefrokost og de røde tranebær giver dem et dejligt julet udseende, som pynter på ethvert julebord.…
Frugtsalat med råcreme er en dejlig og nem dessert, som kan laves året rundt i forskellige variationer alt efter sæsonens frugter og bær. Her er vores familieopskrift på den frugtsalat,…
Bag de lækreste brombærsnitter og brug gerne din egen hjemmelavede brombærmarmelade. Disse snitter er noget ud over det sædvanlige og har en perfekt kombination af syrligt, sødt og sprødt. Snitterne…
Lav din egen brombærbalsamico med en dyb rød farve, som du kan bruge i vinterens retter, i salater og på kød. Balsamicoen er nem at lave og er en ægte…
Frahaventilmaven.dk anvender cookies for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse på sitet. Hvis du fortsætter med at bruge dette site, antager vi, at du er indforstået med det.Ok