Varme drikke hører efteråret og julen til! Denne smukke gløgg er lavet på solbærsaft, æblemost og lidt solbærrom eller creme de cassis og smager vidunderligt krydret og varmende. Den har…
Creme de cassis er en sødlig solbærlikør med en dyb mørkerød farve og en intens smag af solmodne solbær. Likøren er nem at lave selv og er både arbejdet og…
Pavlova er den dejligste marengskage, og denne her med friske solbær og solbærcreme smager vidunderligt på en sommerdag. Marengsen bages med en smule solbærsirup, som giver den et flot og…
En hjemmelavet solbærsirup smager helt fantastisk. Den har en intens smag af solbær og en dybrød farve og ser virkelig smuk ud at hælde på kager, desserter, yoghurt og pandekager.…
Hjemmelavet solbærsaft smager vanvittigt godt og er virkelig nemt at lave. Og så er det en herlig måde at bruge sine solbær på, hvis busken bugner af bær. Solbærsaft drikkes…
Brug de sidste solbær på solbærbusken til at lave en dejlig solbæreddike. Kryddereddiken får en smuk mørkerød farve og er perfekt at bruge i efterårets gryderetter og bagte rodfrugter. Det…
De smager simpelthen så dejligt, disse gammeldags fastelavnsboller med solbærremonce. Kombinationen af en blød og sød gærdej fyldt med en remonce af marcipan og solbær er bare perfekt, og selv…
Denne afsindigt lækre solbærdrink med rom og æble er noget nær den nemmeste drink at lave på en varm sommerdag – og så smager den forrygende frisk af sommer og…
Har du modne solbær i haven, kan du lave denne intense og meget smagfulde solbærrom – en solbærlikør på rom. Drik den, som den er, eller miks den op i…
Der er ikke noget som en hjemmelavet solbærsyltetøj med en overvældende intens smag af solbær. Syltetøjet smager fantastisk på brød og pandekager, i kager og desserter.
Denne panna cotta med ribs og solbær er en rigtig sommerlækker og skøn dessert at lave til en varm sommeraften. Og så er jeg vild med at bruge havens bær…
Frahaventilmaven.dk anvender cookies for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse på sitet. Hvis du fortsætter med at bruge dette site, antager vi, at du er indforstået med det.Ok