Batteridreven mælkeskummer

En lille batteridreven mælkeskummer er nærmest uundværlig i det lille kaffekøkken, når man godt kan lide at lave lækker varm kaffe med smag eller skønne iskaffer. Lav bl.a. en Dalgonakaffe med mælkeskummeren eller måske en gingerbread iskaffe.

Selv om du har en espressomaskine med mælkeskummer, kan du stadig have nytte af den batteridrevne, når du fx vil skumme koldt mælk eller skumme varm mælk sammen med en sirup. Noget, som du ikke kan gøre på din espressomaskine.

Den batteridrevne mælkeskummerkan samtidigt bruges til at mikse tørre ting, hvis du fx skal blande en mindre mængde sukker og kakaopulver sammen. Og så er den jo bare helt genial til nesquck kakaomælk, hvor den lynhurtigt pisker alle klumper væk og giver en silkeblød kakaomælk.

Mælkeskummeren her er fra Bodums Schiuma-serie og er perfekt, hvis du nemt og hurtigt vil lave lækkert og luftigt skum til kaffen eller kakaoen. Placer blot mælkeskummeren i den varme eller kolde mælk, tryk på knappen og lad piskeren piske mælken til en cremet skum.

Mælkeskummeren er batteridreven og bruger 2 stk. AA batterier.

Pris kr.129,00