Denne kage med blodappelsin, yoghurt og pistacienødder er svampet og lækker og er en kage, der lyser op sidst på vinteren eller først på foråret – lige dér, hvor vi…
Klassisk Eton Mess smager som en drøm, men den samme dessert med blodappelsin smager altså fuldstændigt vidunderligt. Desserten har det helt rigtige forhold mellem sødme og syre, blødhed og sprødhed,…
Sild er en klassiker ved det danske frokostbord, men hvad hvis vi tager sildens smagsprofil til nye højder? Med Aperolsild tager vi på en smagsmæssig ekskursion til Italien, hvor Aperol,…
Lav din egen naturlige julepynt af forskellige tørrede citrusfrugter og grangrene på snor og skab smukke guirlander, du kan hænge i vinduer og på skabe rundt omkring i huset. Brug…
Fire cider er en brændende blanding af stærke og nærende ingredienser såsom ingefær og gurkemeje, rødløg, appelsin og citron, krydderurter, peberkorn og lignende, som trækker i æblecidereddike i nogle uger,…
I løbet af vinteren kan vi alle have brug for et lille sundhedsboost, der samtidig forkæler vores smagsløg. En hjemmelavet ingefær-appelsinshot er en kombination af kraftfuld ingefær og forfriskende appelsin,…
Lav din egen læskende orangeade til en varm sommerdag. Hjemmelavet appelsinlemonade er nemt at lave og smager fantastisk. Server lemonaden med masser af is, en skive appelsin og en lille…
Denne dejlige salat med spinat, blodappelsin, blåbær og cashewnødder skal laves i januar, februar og marts, når blodappelsinen er i sæson. Det er en salat fyldt med skønne farver, vitale…
Denne blodappelsinkage med kandiserede appelsiner er ren luksus med ene gode råvarer. Kagen bages med marcipan og er saftig, frisk og lækker. De kandiseret blodappelsiner sætter prikken over i’et og…
Denne sirupskage med creme er rigtig julet og er den perfekte kage at bage i de kolde vintermåneder. Smagen er varm og krydret og næsten honningkage-agtig, og smørcremen og marmeladen…
Tørrede appelsinskiver er nemme at lave og kan bruges til både drinks, varme drikke og kagepynt eller mere praktisk som julepynt og gavepynt. Der er ikke meget arbejde i at…
Vin chaud er den franske udgave af gløgg og er rødvin, der bliver varmet op med sukker, krydderier og friske skiver af appelsin. Det er en virkelig hurtig gløgg at…
Frahaventilmaven.dk anvender cookies for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse på sitet. Hvis du fortsætter med at bruge dette site, antager vi, at du er indforstået med det.Ok