Rød efterårssalat har sit navn efter alle de røde ingredienser, som alle hører efteråret til. Der er ikke noget som efterårets mættende og robuste salater med kål og rodfrugter, og…
Syltede rødbeder er fast inventar i køleskabet – og de må gerne være hjemmesyltede. Her er opskriften på syltede rødbeder med lakridsrod og chili, og de er virkelig nemme at…
Rødbedehummus er ren øjenguf med den smukke og indbydende pink farve. Og så smager denne hummus-variant virkelig skønt. Man kan næsten kalde den en slags nordisk hummus.
Efterår er rodfrugter, kål og løg i rigelige mængder. Jeg bliver aldrig træt af denne kost, og jeg holder meget af at lave honningbagte rodfrugter med alt, hvad jeg måtte…
Stegt flæsk med persillesauce er en rigtig klassiker og en ret, som det meste af Danmarks befolkning elsker. Og det er da heller ikke til at stå for det fedtede…
Denne morgenmad får dig til at smile og sige ahhh. Og så er jeg stensikker på, at den gør din dag væsentligt bedre. For denne morgenmadsblend, som jeg har valgt…
Valentinsdag. Kærlighedens dag. Rød mad-dag. En rødbedebygotto lavet med kærlighed til den, du elsker.Du skal ikke blot lave denne rødbedebygotto i dag, fordi det er en rød ret (selv om det…
Dette er efter min mening verdens bedste friskpressede juice, som jeg meget ofte laver til morgenmad. Juicen har en lækker syrlighed over sig og smager virkelig godt. Alt for godt,…
Frahaventilmaven.dk anvender cookies for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse på sitet. Hvis du fortsætter med at bruge dette site, antager vi, at du er indforstået med det.Ok