Granatæble er i mine øjne en af de mest fantastiske frugter. Den er smuk og æstetisk, saftig og sprød, smager syrligt og sødt på samme tid og så liver den al mad, den bliver serveret sammen med, op.
Granatæble burde være en fast bestanddel af morgenmaden hver eneste dag!
Her har jeg lavet en himmelsk morgenmad, som består af skyr med granatæble, ristede hasselnødder og tørrede kokosflager. Bedre kombination fås næsten ikke.
Skyr med granatæble, hasselnødder og kokos
- 1 dl skyr eller vaniljeskyr
- 1 spsk. hakkede, ristede hasselnødder
- kernerne fra 1/4 granatæble
- Kokosflager
- evt. lidt vanilje til at blande i skyren, hvis den er neutral
Hak hasselnødderne og rist dem på en pande. Flæk granatæblet og skrab kernerne ud.
Hæld skyren i en skål og server med de ristede hasselnødder, granatæblekerner og kokosflager. Velbekomme!
Håber, du fandt inspiration i opskriften på Fra haven til maven!