Menu

Tørshampoo sæt

 Hvis ikke du har mod på at lave din egen tørshampoo, så kan du her få dig et rigtig lækkert sæt, som både indeholder en økologisk tørshampoopulver, en refill tørshampoo og en børste specielt udviklet til påføring af tørshampoopulver.

Er du vant til at bruge tørshampoo på sprayflaske, så kan det være, at du skal skifte over til en mere bæredygtig tørshampoo, som ikke ødelægger ozonlaget, når du bruger det. Det kan man kalde at springe en hårvask over med ren samvittighed.

Tørshampoo-pulveret er udelukkende baseret på naturens egne ingredienser og er 100% plastikfri. Tørshampooen påføres nem med den medfølgende børst. Tørshampooen absorberer nænsomt og naturligt overskydende olie i hovedbunden, så din hårbund ser frisk ud med det samme og uden kløe i hovedbunden. Når tørshampooen er brugt op, kan beholderen i glas nemt genopfyldes med den medfølgende tørshampoo refill.

Både tørshampoo-pulveret og børste er håndlavet og af højeste kvalitet. Det er nemt at have med på farten og på ferie på grund af deres praktiske størrelse.

Vælg dark til mørkt hår, rødt hår og sort hår. Vælg light til lyst, blond, hvidt og gråt hår. Er du mellemblond, så vælg dark hvis din hudtone er varm og light, hvis din hudtone er kold.

Pris DKK279,00