Menu

Blankt hår med æblecidereddike

Æblecidereddike gør håret blankt

Æblecidereddike gør håret blanktÆblecidereddike gør dit hår blankt og smukt. Det er egentlig et ældgammelt husråd – vi glemmer det bare i dag, hvor der er så mange produkter på markedet.

Jeg har gennem længere tid søgt at finde alternativer til alle de skønhedsprodukter, som vi helt uden at tænke over køber i dyredomme og som ofte indeholder ingredienser og stoffer, som vi enten ikke aner, hvad er eller ikke bryder os om at tilføre vores krop.

Håret er noget, de fleste kvinder går meget op i, og hvem vil ikke gerne have et smukt og glansfuldt hår? Jeg vil i hvert fald gerne, og æblecidereddike hjælper i den grad med det.

Æblecidereddike er et vidundermiddel for mig, fordi det er naturligt, billigt og alligevel står på køkkenbordet.

Æblecidereddike er et billigt skønhedsprodukt

Sådan gør du dit hår blankt med æblecidereddike

Før du tager et bad, blander du 1/2 dl æblecidereddike med 2 dl vand. Brug ikke alt for koldt vand, da det skal ned ad ryggen.

Vask dit hår, som du plejer og skyl sæben ud. Til allersidst, inden du går ud af badet, hælder du æblecidereddiken jævnt over håret. Vigtigt: du skal ikke skylle efter. Vrid håret og lad det tørre. Og læg mærke til glansen 🙂

Æblecidereddike blandes med vand

Om forfatteren

Trine er freelance-skribent og blogger med en passion for æstetik, det gode liv, litteratur og bevidst nærvær.

2 Kommentarer

 • Charlotte
  29. januar 2015 at 20:34

  Det skal prøves

  Reply
  • Trine Ellegaard
   29. januar 2015 at 20:41

   Hej Charlotte

   Ja, det må du endelig gøre, for det er så nemt. Jeg skal dog advare mod, at håret lugter lidt af eddike, når du kommer ud af badet og håret er vådt, men at lugten forsvinder lige så snart, håret er tørt. God fornøjelse med det!

   Kh Trine

   Reply

Læg en kommentar