Menu

Cinis Sweater

Cinis Sweater

Cinis Sweater er en utrolig blød og lækker sweater med rullekrave til blæsende efterårsdage og kolde vinterdage. Sweateren er hurtig at strikke og bliver også hurtigt en yndlingssweater.

Yndlingsweater

Hvem elsker ikke en god, varm og comfy sweater til de der råkolde dage? Selv om jeg designede denne sweater henover nogle meget lune sommerdage, var det min intention at skabe sweateren – den man altid vælger, når man skal hygge; den, man vælger hver eneste gang, man skal ud at gå en tur; den, der bliver hurtigst slidt i klædeskabet, fordi det altid er den, man altid har på.

Cinis Sweater - færdigstrikket

Cinis Sweater strikkes på pind 7 og er dermed en strikkeprojekt, der glider hurtigt hen over pindene. Faktisk er det en sweater, der er helt utrolig dejlig at strikke. Og det var ikke bare mig, der havde det sådan, men også mine teststrikkere, som var lynhurtige til at teststrikke de forskellige størrelser. En af dem sagde endda, at hun “savnede” sweateren, når hun var væk fra strikketøjet.

Ja, sådan kan man have det, når man er inkarneret strikker og sidder med noget virkelig dejligt i hænderne.

Skulderkonstruktionen på Cinis Sweater
Cinis Sweater - strikkeopskrift

Opskrift på Cinis Sweater

Cinis Sweater strikkes oppefra og ned og er således monteringsfri. Først strikkes en rullekravehals i dobbeltrib og derefter et bærestykke med raglankonstriktion. Kroppen strikkes først glat, hvorefter der kommer et ” bælte” med et ribmønster, som afsluttes med en bred dobbelt ribkant. Til sidst strikkes ærmerne, som afsluttes på samme måde som kroppen.

Anbefalet garn til Cinis Sweater er 1 tråd Snefnug fra CaMaRose sammen med en tråd Silk Mohair. Teststrikkerne har dog også strikket i Drops Air sammen med en tråd silk mohair og i en kombination af Drops Lima sammen med en tråd børstet alpakka fra Drops.

Opskriften finder du i webshoppen på knitamore.com. Her kan du også læse mere om sweateren og se en lang række billeder.

Ærmerne på Cinis Sweater

Om forfatteren

Trine er freelance-skribent og blogger med en passion for æstetik, det gode liv, litteratur og bevidst nærvær.

Ingen kommentarer

  Læg en kommentar

  Følg med på bloglovin

  FRA HAVEN TIL MAVEN

  Nyeste opskrifter

  Timiansyltede auberginer i olivenolie

  Timiansyltede auberginer

  20. september 2021
  Upside-down-kage med blommer

  Upside-down blommekage

  18. september 2021
  Syltede grønne tomater

  Syltede grønne tomater

  17. september 2021

  Populære opskrifter lige nu

  Tomatsauce

  Brombærmarmelade

  Brombærlikør

  Syltede pærer

  Pæregalette

  Kategorier

  hjemmelavede scrunchies