DIY

Strikkemønstre og håndfarvet garn – besøg min nye webshop Knitamore

Tra daaaa, i dag åbner jeg langt om længe min nye webshop, Knitamore.com. Her kan du købe moderne strikkemønstre og unikt håndfarvet garn. Så er du strikker eller blot nysgerrig, synes jeg, du skal skynde dig at kigge over i min nye butik. Det ville glæde mig så meget.

Ny webshop: Knitamore.com

En af mine store passioner er at strikke. Faktisk kan jeg næsten ikke forestille mig en dag uden at strikke. Siden jeg i dagpleje lærte både at hækle og strikke, har jeg været i gang med pindene og hæklenålen i mere eller mindre grad. I de seneste år i STOR grad.

En dag tænkte jeg: Tænk, hvis jeg bare kunne få lov til at strikke hele tiden. Og tanken satte sig fast. Og blev derefter afløst af trangen til at skabe noget selv, for da jeg først havde tænkt den første tanke, lå den næste tanke jo lige for: Hvorfor ikke designe mine egne strikkemønstre?

At skabe selv

Det bedste, jeg ved, er at skabe noget. Uanset om det er at kreere en lækker ret eller kage i køkkenet, et smukt blomsterbed i haven, skrive en god tekst eller skabe et smukt stykke håndarbejde. Hele processen tiltaler mig – lige fra idéudvikling, skitsering og research til den håndgribelige påbegyndelse af at kreere og lave en slags prototype, til forbedring af det skabte og formidling af det til sidst.

I forhold til strikkepassionen, så blev det til, at jeg det sidste halve års tid har arbejdet på idéen og gjort alt, hvad jeg kunne for at føre den ud i livet. Corona har givet mig en del ekstra tid (den eneste gode ting ved epidemien, overhovedet), hvilket har gjort det muligt både at designe strik, farve garn og lave en webshop.

Nyeste designs på Knitamore.com

Knitamore

Så her er den: knitamore.com.

KNITAMORE er en sammentrækning af ordene Knit [engelsk for strik] og amore [italiensk for kærlighed]. For strik kender ingen grænser og hele mit projekt bunder i en kærlighed til garn og strikkepinde og den vidunderlige skaberproces.

Og hvad kan du så finde på shoppen?

Jo, til at starte med kan du finde strikkemønstre på forskellige mindre ting, fx Vintereventyrsættet, Hue-gah Socks og Vintage Mohairscrunchie. Jeg har lagt en masse billeder på af de forskellige strikkedesigns.

Alt, hvad jeg laver, er igennem en grundig proces med teststrikkere og gennemskrivninger og tilpasninger af opskrifter. Og der er meget mere på vej, bl.a. en fin vest strikket i halvpatent, en tyk, lidt chunky cardigan, som kan bruges som forårsjakke og en smuk patentstrikket sweater med et elegant snit. Jeg håber, du har lyst til at følge med.

Og så er der selvfølgelig håndfarvet garn. Indtil videre er der silk mohair i smukke farver. Men der er meget mere på vej – også i andre garnkvaliteter og fibre.

Har du spørgsmål eller kunne du tænke dig at teststrikke for mig, er du selvfølgelig velkommen til at skrive til mig på kontakt@knitamore.com.

Følg også med på Instagram: @knitamore_knitwear

Håndfarvet garn på Knitamore.com

Forrige indlæg Næste indlæg

Måske vil du også synes om

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar