Morgenmad

Himmelsk morgenmad – skyr med jordbær i hyldeblomstsirup

Skyr med jordbær i hyldeblomstsirup

Ahh, skyr med jordbær og hyldeblomstsirup og lidt knas. Så bliver morgenmaden næsten ikke bedre. jeg elsker den stille morgenstund og at sidde i ro og fred og nyde min morgenmad.

I det hele taget er morgenen for mig den bedste tid på dagen. Dér, hvor alle muligheder ligger foran én. Dér, hvor alt kan lade sig gøre, og man kan drømme om alt det, man gerne vil nå at skabe i løbet af dagen.

Morgenmad med smag

Og morgenmaden er vist også dér, hvor jeg ofte lægger mine kræfter i forhold til madlavning. For den er så vigtig, morgenmaden, og jeg elsker at gøre noget ud af den, uanset om det blot er til mig selv eller hele min familie.

Morgenmad skal være lækkert og give en god start på dagen. Jeg får næsten altid frugt til min morgenmad, som jeg forsøger at blande med protein og sunde olier.

Skyr med jordbær vendt i hyldeblomstsirup smager vidunderligt af midsommer og af sødt og køligt blandet sammen på en dejlig måde. Det er en morgenmad, jeg nærmest sluger. For at få noget fedt sammen med, har jeg her blandet lidt usaltede pistacienødder i. Den smukke blå blomst er en hjulkrone.

Sådan laver du skyr med jordbær og hyldeblomstsirup

Hæld skyren op i en smuk skål. Rens jordbærrene og skær dem i kvarte. Læg dem oven på skyren sammen med pistacienødder, valnødder eller mandler. Eller måske et par skefulde sød dukkah. Til sidst hælder du lidt hyldeblomstsirup hen over det hele.

Voilá, så har du skyr med jordbær og hyldeblomstsirup. Nyd din dejlige morgenmad!

Morgenmad med skyr og jordbær

Forrige indlæg Næste indlæg

Måske vil du også synes om

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar