Årstider: Vinter
27 posts
Granatæblelikør
En hjemmelavet granatæblelikør er utrolig nem at lave og smager helt fantastisk. Den er smuk og julerød og er perfekt at bruge videre i drinks – særligt i drinks og…
Risengrødsboller
Har du en rest risengrød til overs, så lav disse lækre, saftige og svampede risengrødsboller og undgå madspild. Bollerne er nemme at lave og smager vidunderligt og julet. Perfekt til…
Italiensk borlotti bønnesuppe med græskar
Denne italienske bønnesuppe laves med græskar og er en fyldig, smagfuld og nærende suppe, som er perfekt at lave om efteråret, hvor dagene bliver kolde. Suppen er rustik og serveres…
Blodappelsinkage med pistacienødder
Denne kage med blodappelsin, yoghurt og pistacienødder er svampet og lækker og er en kage, der lyser op sidst på vinteren eller først på foråret – lige dér, hvor vi…
Blodappelsin Eton Mess
Klassisk Eton Mess smager som en drøm, men den samme dessert med blodappelsin smager altså fuldstændigt vidunderligt. Desserten har det helt rigtige forhold mellem sødme og syre, blødhed og sprødhed,…
Fastelavnsboller med biscoff og creme
Er du til biscoff spread, så er jeg sikker på, du vil elske disse gammeldags fastelavnsboller med biscoff og vaniljecreme – de er indbegrebet af alt godt samlet i en…
Fastelavnsboller med rabarber og hvid chokolade
Her er opskriften på gammeldags fastelavnsboller med rabarberremonce og hvid chokolade. På toppen er der hvid chokoladeglace. Så bliver det næsten ikke bedre. Fastelavnsbollerne smager som en drøm med den…
Clementinsyltetøj med tranebær
Hjemmelavet clementinsyltetøj med tranebær giver ikke kun en juleagtig smagsoplevelse, men det er også en kærlig gave fra dit køkken til dem, du holder af. Tag dig tid til at…
Tranebærsild
I hjertet af julesæsonen er det tid til at forny de traditionelle smagsoplevelser og byde velkommen til nye gastronomiske eventyr. Prøv fx at lave disse tranebærsild lavet på tranebærsnaps og…
Cremet tranebærmarmelade med ribs
Dette er en utrolig lækker cremet marmelade med tranebær og ribs. Marmeladen får den smukkeste julerøde farve og er perfekt at sætte på bordet til en julebrunch eller til æbleskiver…
Waldorfsalat
En klassisk waldorfsalat hører til retter med vildt, stegt kød, gås og and og er en skøn, frisk og lækker salat, der komplimenterer kødretter godt. Salaten består af sprøde æbler…