Menu
Kroppen

Afstressende bad med fyrrenåle

Afstressende bad med fyrrenåle

Afstressende bad med fyrrenåle

Nu bliver det snart efterår og tid til varme karbade om aftenen. Et karbad kan fjerne stress og jag og give ro i sindet. Derfor er der ikke noget som et afstressende bad med fyrrenåle.

Det gælder om at finde de små pauser i løbet af dagen, hvor krop og sjæl kan lade op og finde energi, og karbade er et godt sted at rekreere, fordi man ikke kan meget andet end blot at ligge der, slappe af og svede.

Fyrrenåle afstresser

Duften af fyrrenåle har en afstressende og beroligende virkning. Prøv bare at genkalde dig duften og træk vejret dybt ind. Måske du også kan høre den blide susen fra vinden i fyrretræerne? Det er både en duft og en lyd, jeg elsker.

Fyrrenålevand hældes i badevandet

Sådan laver du et himmelsk fyrrenålebad, som afstresser hver en fiber i kroppen på dig:

Tag en god håndfuld friske fyrrenåleskud og læg dem i en gryde med ca. to kopper vand. Bring det i kog og kog et par minutter. Lad derefter blandingen stå og køle af og trække. Når blandingen er afkølet, sier du fyrrenålene fra og bruger fyrrenålevandet til dit bad.

Du skal hælde ca. to dl i badevandet for at få en god effekt. Fyrrenålevandet kan holde sig en god uges tid i køleskabet, så du kan evt. lave en dobbeltportion, så du har til to bade.

Brug friske fyrrenåleskud

Om forfatteren

Trine er freelance-skribent og blogger med en passion for æstetik, det gode liv, litteratur og bevidst nærvær.

Ingen kommentarer

    Læg en kommentar