Kandiserede rosenblade er noget af det flotteste du kan pynte dine desserter med, og de er faktisk ikke så svære at lave. Det ser smukt ud med rosenblade i røde,…
Min yndlingsis over dem alle: Rosenis. Der er ikke noget bedre på en varm sommerdag end en kugle hjemmelavet rosenis, syrlig, læskende og med den delikate smag af roser. Jeg…
Rosensaft smager lige som roser dufter: Fantastisk! Det er et vidunder, at man kan lave sin egen saft af roser; en saft, der ikke smager som noget andet, og som…
Rosensukker er en af de delikatesser, du kan fremtrylle i dit køkken netop nu. Det er let, tager ikke ret lang tid og er helt utroligt lækkert. Og så er…
Duften af roser, der spreder sig i hele huset – sådan er det, når man laver sin egen rosensirup. Og efterfølgende kan man så smage de duftende roser på sin…
Lige nu står roserne i fuldt flor, og derfor er det helt oplagt at lave en hjemmelavet bodyscrub med rosenblade – enten til dig selv eller som værtindegave. Og efter…
Rosensalt er det smukkeste salt, du kan sætte på bordet. Og så smager det virkelig skønt og aromatisk. Kryddersalt af rosenblade er vidunderligt at komme på et blødkogt æg eller…
Ahh, rosensnaps. Roser fyldt på flaske. Lyder det ikke bare skønt? Rosensnaps er noget af det nemmeste at lave selv og et rigtig godt sted at begynde, hvis man gerne…
Tørrede rosenblade er tørret sommer. Rosenbladene dufter, selv om de er tørret, og bringer minder om den tid, vi alle elsker. Og hvem vil ikke gerne genopleve skønne sommerdage med…
Lav den smukkeste gelé af rosenbladene fra dine roser. Geléen har den mest vidunderlige liflige smag og hører til blandt vores yndlingsgeléer. Spis den på brød, ost og pandekager eller…
Dessertsuppe lavet på rabarber og friskplukkede rosenblade er noget af det bedste i verden og den ultimative juni-dessert. Suppen serveres kold og gerne med en kugle god vaniljeis og friske…
Roseneddike er virkelig nemt at lave selv og får den smukkeste lyserøde farve. Kryddereddiken smager som en let syrlig rosendrøm hen over salater, grillet kød eller stegt fisk og er…
Frahaventilmaven.dk anvender cookies for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse på sitet. Hvis du fortsætter med at bruge dette site, antager vi, at du er indforstået med det.Ok