Efteråret byder i den grad på hjemmelavede kryddersnapse, og når man laver snapse på denne tid af året, bliver de oftest mørkere, fyldigere og tungere. Pluk efterårets bær og gem dem i flasker.
Bær- og frugtsnapse trækker typisk meget længere end blomster- og urtesnapse, og derfor får man også en kraftigere og tungere snaps – fyldt med smag.
Pluk efterårets mørke og røde bær og lav de skønneste snapser, som du kan drikke og servere hen over vinteren – eller gemme helt til næste år.
Nedenfor finder du inspiration til en masse skønne kryddersnapse, du kan lave i løbet af efteråret. Mange af dem er bær- og frugtsnapse, hvor du selv skal ud at lave og kan udnytte naturens gaver, men der er også opskrifter på kryddersnapse lavet på tørrede ingredienser.
God fornøjelse!
En smuk rød hindbærsnaps
Hindbærsnaps får den smukkeste røde farve og har en dejlig frugtagtigt, let syrlig smag. Den skal drikkes let afkølet og helst på en strålende sensommerdag – men snapsen kan nu også bringe sommeren tilbage for et kort øjeblik på en kold vinterdag.