Kroppen

Sukkerbodyscrub med rose og lavendel

Sukkerbodyscrub med rose og lavendelDenne her sukkerbodyscrub med rose og lavendel er helt genial. Du kan bruge den på hele kroppen i badet eller du kan stille et glas ved håndvasken i køkkenet eller badeværelset og skrubbe dine hænder i en velduftende sukkerscrub med blomsterduft hver gang, du vasker hænder.

Naturlig scrub til kroppen

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er stor tilhænger af naturlig kropspleje, hvor man ved, hvad plejeprodukterne indeholder. Denne sukkerbodyscrub er lavet på sukker og tørrede blomsterblade, som er tilsat få dråber æteriske olier for duftens skyld. Samtidig indeholder bodyscrub’en mandelolie, som er lækker og blødgørende kropsolie. Derudover er der tilsat en smule glycerin, som er et fugtbevarende stof, der virker ved at holde på fugt i huden.

Du kan bruge sukkerbodyscrubben over hele kroppen, og jeg synes, den er særligt god til hænder og fødder og de lidt mere tørre steder på kroppen. Dine hænder bliver dejligt bløde og lækre, og når du bruger den på kroppen i badet, smører du samtidig naturligt olie ind i huden, så den er blød og dejlig efterfølgende.

Denne her lækre sukkerbodyscrub med rose og lavendel er i øvrigt en rigtig smuk gaveidé til din mor, veninde eller datter. De vil elske den!

Sukkerbodyscrub med rose og lavendel

Opskrift på sukkerbodyscrub med rose og lavendel

  • 50 g hvidt sukker
  • 50 g rørsukker
  • 10 g tørrede rosenblade
  • 10 g tørrede lavendelblomster
  • 5 dråber æterisk rosenolie
  • 5 dråber æterisk lavendelolie
  • ca. 1/2 dl mandelolie
  • 1 tsk glycerin

Bland sukker, rosenblade og tørret lavendel i en skål og dryp de æteriske olier på.

Dryp også mandelolie og glycerin i og rør det hele godt rundt. Tilsæt mandelolie, indtil du opnår den helt rette konsistens.

Kom blandingen i et rent og sterilt glas og luk det tæt.

Denne sukkerbodyscrub med rose og lavendel kan holde sig i lang tid – op til et helt år i en lukket beholder.

Sukkerbodyscrub med rose og lavendel

Sukkerbodyscrub med rose og lavendel

Forrige indlæg Næste indlæg

Måske vil du også synes om

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar