Fra haven til maven
  • Forsiden
  • Jul
    • Julesmåkager
    • Juleknas & konfekt
    • Julebrunch
    • Julehygge
    • Julefrokost
    • Julemiddagen
    • Hjemmelavede julegaver
    • Juleshop
  • Opskrifter
    • Bagværk
      • Gærbrød
      • Boller
      • Madbrød
      • Rugbrød
      • Kiks & knækbrød
    • Kager
      • Skærekager
      • Søde tærter
      • Muffins & cupcakes
      • Fastelavnsboller
      • Gærkager & sammenlagte kager
      • Konditorkager
      • Marengskager
      • Småkager & cookies
      • Vafler & pandekager
    • Morgenmad
      • Granola & müesli
      • Morgenmad med æg
      • Morgenmadspandekager
      • Morgenmad med yoghurt
      • Plantemælk
    • Hovedretter
      • Varme retter
      • Vegetarretter
      • Kartoffelretter
      • Grillmad
      • Tilbehør
    • Drikke
      • Kolde drikke
      • Iskaffe
      • Varm kaffe
      • Hjemmelavet kaffesirup
      • Varme drikke
      • Likører
      • Kryddersnaps
      • Drinks & cocktails
      • Hjemmelavet saft
      • Juicer og smoothies
    • Syltning
      • Gelé
      • Marmelade & syltetøj
      • Kompot & chutney
      • Syltede bær & frugter
      • Syltede grøntsager
      • Kryddereddiker
      • Krydderolier
      • Hjemmelavet saft
      • Hjemmelavet sirup
    • Sødt
      • Kryddersukker, pynt & kandiseret
      • Frugt- & nøddesmør
      • Konfekt, chokolade & slik
      • Spiselige blomster
    • Desserter
    • Ost, snacks & kolde saucer
      • Hjemmerørt smør & ost
      • Snacks & nødder
      • Dressinger, pestoer & saucer
    • Fisk & skaldyr
    • Salater
    • Supper
    • Kryddersalt
    • Bålmad
    • Grundopskrifter
  • Råvarer
    • Opskrifter med
    • Råvareguide
    • Spiselige blomster
      • Ramsløgblomster
      • Mælkebøtter
      • Syrener
      • Roser
      • Hyldeblomster
      • Purløgsblomster
      • Lavendler
      • Morgenfruer
      • Hibiscus
    • Krydderurter
      • Citronmelisse
      • Ingefær
      • Kanel
      • Mynte
      • Ramsløg
    • Bær
      • Jordbær
      • Solbær
      • Ribs
      • Hindbær
      • Stikkelsbær
      • Kirsebær
      • Blåbær
      • Brombær
      • Rønnebær
      • Hyldebær
      • Tranebær
      • Vindruer
    • Frugter
      • Appelsiner
      • Bananer
      • Granatæbler
      • Hyben
      • Kvæder
      • Pærer
      • Æbler
    • Stenfrugter
      • Ferskner
      • Kirsebær
      • Mirabeller
      • Blommer
      • Slåen
    • Grøntsager
      • Agurk
      • Asparges
      • Græskar
      • Grønkål
      • Rabarber
      • Radiser
      • Rødbeder
      • Tomater
  • Livsstil
    • Naturlig kropspleje
      • Ansigtet
      • Kroppen
      • Håret
    • Haven
      • Haven året rundt
      • Den spiselige blomsterhave
      • Rosenhaven
      • Prydhaven
    • DIY
      • Strikkeopskrifter
      • Hækleopskrifter
      • Bæredygtig livsstil
      • Hjemmelavede gaver
      • Pynt til bolig og have
    • Rejser
    • Tema
    • How to & guides
    • Højtider
      • Sankt Hans
      • Fastelavn
      • Påske
  • Shop
    • Råvarer
    • Bolig
    • DIY skønhedspleje
    • Bæredygtig skønhedspleje
    • DIY
    • Keramik
    • Køkkengrej
    • Garn
    • Uld
    • Jul
Kategorier
  • Ansigtet
  • Bålmad
  • Boller
  • Bæredygtig livsstil
  • Den spiselige blomsterhave
  • Desserter
  • Dressinger, pestoer & saucer
  • Drinks & cocktails
  • Fastelavnsboller
  • Fisk & skaldyr
  • Frugt- & nøddesmør
  • Gelé
  • Granola & müesli
  • Grillmad
  • Grundopskrifter
  • Grød
  • Gærbrød
  • Gærkager & sammenlagte kager
  • Håret
  • Haven året rundt
  • Hjemmelavede gaver
  • Hjemmelavet saft
  • Hjemmelavet sirup
  • Hjemmerørt smør & ost
  • Honning- og sukkersyltede frugter, bær & blomster
  • How to & guides
  • Hækleopskrifter
  • Iskaffe
  • Juicer og smoothies
  • Jul
  • Kartoffelretter
  • Kiks & knækbrød
  • Kolde drikke
  • Kompot & chutney
  • Konditorkager
  • Konfekt, chokolade & slik
  • Kroppen
  • Kryddereddiker
  • Krydderolier
  • Kryddersalt
  • Kryddersnaps
  • Kryddersukker, pynt & kandiseret
  • Køkkenhaven
  • Likører
  • Madbrød
  • Marengskager
  • Marmelade & syltetøj
  • Morgenmad
  • Morgenmad med yoghurt
  • Morgenmad med æg
  • Morgenmadspandekager
  • Muffins & cupcakes
  • Naturlig kropspleje
  • Ost, snacks & kolde saucer
  • Plantemælk
  • Prydhaven
  • Pynt til bolig og have
  • Råvareguide
  • Råvarer
  • Rejser
  • Rosenhaven
  • Rugbrød
  • Salater
  • Skærekager
  • Småkager & cookies
  • Snacks & nødder
  • Spiselige blomster
  • Strikkeopskrifter
  • Supper
  • Syltede bær & frugter
  • Syltede grøntsager
  • Søde tærter
  • Sødt
  • Tema
  • Tilbehør
  • Tørrede krydderurter og blomster
  • Vafler & pandekager
  • Varm kaffe
  • Varme drikke
  • Varme retter
  • Vegetarretter
Frahaventilmaven Frahaventilmaven
Fra haven til maven
  • Forsiden
  • Jul
    • Julesmåkager
    • Juleknas & konfekt
    • Julebrunch
    • Julehygge
    • Julefrokost
    • Julemiddagen
    • Hjemmelavede julegaver
    • Juleshop
  • Opskrifter
    • Bagværk
      • Gærbrød
      • Boller
      • Madbrød
      • Rugbrød
      • Kiks & knækbrød
    • Kager
      • Skærekager
      • Søde tærter
      • Muffins & cupcakes
      • Fastelavnsboller
      • Gærkager & sammenlagte kager
      • Konditorkager
      • Marengskager
      • Småkager & cookies
      • Vafler & pandekager
    • Morgenmad
      • Granola & müesli
      • Morgenmad med æg
      • Morgenmadspandekager
      • Morgenmad med yoghurt
      • Plantemælk
    • Hovedretter
      • Varme retter
      • Vegetarretter
      • Kartoffelretter
      • Grillmad
      • Tilbehør
    • Drikke
      • Kolde drikke
      • Iskaffe
      • Varm kaffe
      • Hjemmelavet kaffesirup
      • Varme drikke
      • Likører
      • Kryddersnaps
      • Drinks & cocktails
      • Hjemmelavet saft
      • Juicer og smoothies
    • Syltning
      • Gelé
      • Marmelade & syltetøj
      • Kompot & chutney
      • Syltede bær & frugter
      • Syltede grøntsager
      • Kryddereddiker
      • Krydderolier
      • Hjemmelavet saft
      • Hjemmelavet sirup
    • Sødt
      • Kryddersukker, pynt & kandiseret
      • Frugt- & nøddesmør
      • Konfekt, chokolade & slik
      • Spiselige blomster
    • Desserter
    • Ost, snacks & kolde saucer
      • Hjemmerørt smør & ost
      • Snacks & nødder
      • Dressinger, pestoer & saucer
    • Fisk & skaldyr
    • Salater
    • Supper
    • Kryddersalt
    • Bålmad
    • Grundopskrifter
  • Råvarer
    • Opskrifter med
    • Råvareguide
    • Spiselige blomster
      • Ramsløgblomster
      • Mælkebøtter
      • Syrener
      • Roser
      • Hyldeblomster
      • Purløgsblomster
      • Lavendler
      • Morgenfruer
      • Hibiscus
    • Krydderurter
      • Citronmelisse
      • Ingefær
      • Kanel
      • Mynte
      • Ramsløg
    • Bær
      • Jordbær
      • Solbær
      • Ribs
      • Hindbær
      • Stikkelsbær
      • Kirsebær
      • Blåbær
      • Brombær
      • Rønnebær
      • Hyldebær
      • Tranebær
      • Vindruer
    • Frugter
      • Appelsiner
      • Bananer
      • Granatæbler
      • Hyben
      • Kvæder
      • Pærer
      • Æbler
    • Stenfrugter
      • Ferskner
      • Kirsebær
      • Mirabeller
      • Blommer
      • Slåen
    • Grøntsager
      • Agurk
      • Asparges
      • Græskar
      • Grønkål
      • Rabarber
      • Radiser
      • Rødbeder
      • Tomater
  • Livsstil
    • Naturlig kropspleje
      • Ansigtet
      • Kroppen
      • Håret
    • Haven
      • Haven året rundt
      • Den spiselige blomsterhave
      • Rosenhaven
      • Prydhaven
    • DIY
      • Strikkeopskrifter
      • Hækleopskrifter
      • Bæredygtig livsstil
      • Hjemmelavede gaver
      • Pynt til bolig og have
    • Rejser
    • Tema
    • How to & guides
    • Højtider
      • Sankt Hans
      • Fastelavn
      • Påske
  • Shop
    • Råvarer
    • Bolig
    • DIY skønhedspleje
    • Bæredygtig skønhedspleje
    • DIY
    • Keramik
    • Køkkengrej
    • Garn
    • Uld
    • Jul
about
Jul

Chokoladejulekalender 2023

Denne populære chokoladejulekalender med luksuschokolade fra Cocoture & Co er både flot, eksklusiv og bæredygtig.
Se mere
Mest populære opskrifter
  • Håkonskager
    Håkonskager
    • 9. december 2023
  • Linzer cookies
    Linzer cookies
    • 10. december 2023
  • Kanelsmåkager til jul
    Kanelsmåkager
    • 8. december 2023
  • Cremet tranebærmarmelade med ribs
    Cremet tranebærmarmelade med ribs
    • 7. december 2023
  • Ingefær-appelsinshot
    Ingefær-appelsinshot
    • 5. november 2023
Efterår
Lav dine egne rapsvokslys med duft
DIY
0 Posts
View Posts
Hjemmelavede julegaver
Hjemmelavede gaver
2 Posts
View Posts
Hjemmelavet kryddersnaps med mirabeller
Kryddersnaps
28 Posts
View Posts
Hjemmelavet chokoladelikør
Likører
21 Posts
View Posts
Butternut curry
Varme retter
30 Posts
View Posts
Gulerodssuppe
Supper
10 Posts
View Posts
Kanelpavlova med blommer og figner
Kager
0 Posts
View Posts
Cafe latte med gingerbread-smag
Varme drikke
11 Posts
View Posts
0
283
0

Få inspiration til lækker hjemmelavet mad direkte i din indbakke

Modtag opskrifter og idéer til lækre retter, søde desserter, hyggelige kager, hjemmelavet snaps og likør og meget mere.

Italiensk mynteis
  • Desserter

Italiensk mynteis med chokolade

  • 26. maj 2022
  • Trine Ellegaard
Total
5
Shares
0
5
Gå til opskrift Udskriv

En hjemmelavet italiensk gelato med mynte fra haven er en fantastisk sommerdessert. Den italienske is er cremet, lækker og fuld af smag. Mynteisen laves med ægte mynte, hvilket giver den mest vidunderlige mintsmag.

Sommer og mynte

Er der noget som en italiensk mynteis med chokolade? Ikke i mine øjne. Mynteis har altid været min favoritis, når det gælder ægte italiensk is, gelato. Og når man laver sin egen gelato, kan man lave den med ægte mynte fra haven og få den mest vidunderlige smag af mynte frem.

Lidt chokolade i isen gør den ekstra indbydende. Det er, som om mynte og chokolade bare hører sammen. Er du ikke til denne kombi, kan du bare udelade chokoladen. Men for mig sætter den mørke chokolade nu altså prikken over i’et i den lækre gelato.

Italiensk mintis

Isen er ikke grøn – det kræver nemlig farvestof, og det bruger vi ikke her. Selv om det kan være svært at se på billederne, har isen faktisk en svag lysegrøn farve. Farven får den, fordi de friske mynteblade trækker i mælken i flere timer – heraf den fantastiske myntesmag.

Man kan tilsætte lidt ekstra mynteekstrakt for ekstra myntesmag, men er efter min mening ikke en nødvendighed. Jeg kan nu altså bare godt lide tanken om en helt “ren” is lavet på naturlige råvarer. Italiensk mynteis med chokolade må gerne være lavet udelukkende på frisk mynte.

Hjemmelavet italiensk gelato med mynte og chokolade

Om at lave gelato

Gelato er uden tvivl sværere at lave end almindelig parfaitis, men når først man fanger princippet og får lavet sin første gelato med succes, er det meget nemmere, og man bliver nemt fuldstændigt “hooked” på at lave italiensk is. Især, hvis man godt kan lide at nørde lidt med tingene og holder af kvalitet.

Det vigtigste i forhold til at lave gelato, og dermed også i forhold til at følge opskriften nedenfor, er, at man overholder temperaturerne, som er angivet i opskriften. Derfor har man brug for et godt termometer til processen. Jeg benytter mig både af et digitalt termometer og et helt almindeligt termometer, som jeg har stående i gryden, mens jeg varmer op.

Glukosepulver og skummetmælkspulver

Derudover anvender jeg i opskriften eksotiske ting som glukosepulver og skummetmælkspulver. Begge dele er vigtige ingredienser, når man laver gelato. Glukosepulver forsinker nedfrysningen og gør dermed isen mere cremet og en lille smule mindre sød. Skummetmælkspulver gør også isen mere cremet og “tyk” blandt andet, fordi det absorberer overskydende vand.

Du kan nemt få fat i begge dele hos fx Helsebixen, hvor der altid er gratis fragt uanset beløb:

Skummetmælkspulver til is
Glukosepulver til is
Opskrift på gelato med mint og chokolade

Opskrift på italiensk mynteis med chokolade

Neden for finder du opskriften på den italienske gelato med mintsmag. Gelato laves primært på mælk og kun med ganske lidt fløde, hvilket gør den mindre fed, men alligevel cremet. Det er altafgørende, at du bruger en ismaskine, for hele humlen er, at du rører luft ind i isen, hvorved du får en let og cremet is uden iskrystaller.

Har du ikke en ismaskine, vil jeg anbefale dig at lave parfaitis i stedet eller simpelthen anskaffe dig en ismaskine.

Får du lyst til at lave mere is, så tjek også lige disse lækre opskrifter på hjemmelavet is ud:


Hjemmelavet vaniljeis med fløde

Ribsis

Is med solbær og chokolade

Rosenis


Se alle opskrifter på hjemmelavede desserter

Lækker hjemmelavet italiensk mintis
Italiensk mynteis

Italiensk mynteis med chokolade

En hjemmelavet italiensk gelato med mynte fra haven er en fantastisk sommerdessert. Den italienske is er cremet, lækker og fuld af smag. Mynteisen laves med ægte mynte, hvilket giver den mest vidunderlige mintsmag.
Udskriv Pin Recipe
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Trækketid 2 timer t
Samlet tid 2 timer t 30 minutter min
Ret Hjemmelavet gelato
Køkken Italiensk
Antal 750 ml, ca.

Equipment

  • 1 ismaskine

Ingredienser
  

  • 5 dl friskplukkede mynteblade
  • 500 ml sødmælk
  • 50 + 50 g sukker
  • 50 g glucosepulver
  • 35 g skummetmælkspulver
  • 4 store æggeblommer
  • 185 ml piskefløde
  • 100 g hakket mørk chokolade

Sådan gør du
 

Dag 1

  • Skyl myntestænglerne og og dup dem tørre. Slå dem et par gange ned i et skærebræt og nip derefter alle bladene af. Hiv gerne bladene midt over, så aromastofferne frigives. Der skal være 5 dl mynteblade i alt.
  • Hæld sødmælk i en mindre gryde, tilsæt 50 g af sukkeret samt glukosepulver og skummetmælkspulver og varm op på medium varme, indtil mælken når 77 grader. Rør godt.
  • Tag gryden af varmen, tilsæt mynteblade. Dæk gryden til med et grydelåg og lad det trække i 2 timer.
  • Hæld mælken med mynteblade gennem en fintrådet si og ned i en ren gryde. Tryk godt på bladene, så du får så meget smag med som muligt. Smid bladene væk bagefter.
  • Varm mælken op over medium varme, mens du rører, indtil temperaturen når 77 grader.
  • Imens pisker du æggeblommer og resten af sukkeret sammen i en skål, indtil det er tykt og skummende.
  • Temperer æggemassen ved at hælde ca. halvdelen af den varme mælk i lidt ad gangen, mens du samtidigt pisker med en elpisker.
  • Hæld derefter den varme æggemasse ned i gryden og varm op, til massen når 85 grader – den må endelig ikke blive varmere, så hold godt øje og brug dit termometer hele tiden. Rør konstant.
  • Hvis du vil være helt sikker på, at ismassen er cremet og lækker, kan du evt. køre en stavblender igennem, inden du blander ismassen med fløden.
  • Hæld fløden i en stor og ren skål (som meget gerne må være af stål eller glas) og sæt den over et isbad.
  • Hæld den varme ismasse gennem en sigte ned i fløden, mens du rører konstant, indtil massen er glat og har samlet sig helt.
  • Rør ca. hver 5. minut, indtil massen er blevet helt koldt. Det tager ca. en halv time.
  • Dæk til og sæt på køl til næste dag.

Dag 2

  • Hæld ismassen i din ismaskine og kør isen. Når der er ca. 2 minutter tilbage, tilsættes hakket chokolade.
Keyword Chokolade, is, Mynte, Sommer
Opskrift på italiensk mynteis med chokolade
Total
5
Shares
Share 0
Pin it 5
Trine Ellegaard

Trine er freelance-skribent og blogger med en passion for æstetik, det gode liv, litteratur og bevidst nærvær.

Forrige artikel
Hjemmelavet mælkebøttesukker
  • Kryddersukker, pynt & kandiseret

Mælkebøtteblomstersukker

  • 23. maj 2022
  • Trine Ellegaard
Se mere
Næste artikel
Syrenhonning
  • Honning- og sukkersyltede frugter, bær & blomster

Syrenhonning

  • 27. maj 2022
  • Trine Ellegaard
Se mere

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Måske vil du også synes om disse ...
Rabarbertiramisu
Se mere
  • Desserter

Rabarbertiramisu

  • Trine Ellegaard
  • 2. juni 2023
Saltkaramelmousse
Se mere
  • Desserter

Saltkaramelmousse

  • Trine Ellegaard
  • 31. marts 2023
Brombærmousse
Se mere
  • Desserter

Brombærmousse

  • Trine Ellegaard
  • 12. januar 2023
Baileyis med oreo
Se mere
  • Desserter

Baileyis med oreo

  • Trine Ellegaard
  • 30. december 2022
Tiramisu is
Se mere
  • Desserter

Tiramisu is

  • Trine Ellegaard
  • 27. december 2022
Risalamande cheesecake
Se mere
  • Desserter

Risalamande cheesecake

  • Trine Ellegaard
  • 18. december 2022
Vaniljesyltede kvæder med is og crumble
Se mere
  • Desserter

Vaniljesyltede kvæder med is og crumble

  • Trine Ellegaard
  • 8. november 2022
Æbletrifli
Se mere
  • Desserter

Æbletrifli

  • Trine Ellegaard
  • 28. oktober 2022
Henkogte pærer med råcreme og karamelsirup
Se mere
  • Desserter

Henkogte pærer med råcreme og karamel

  • Trine Ellegaard
  • 12. oktober 2022

Få inspiration til lækker hjemmelavet mad direkte i din indbakke

Modtag opskrifter og idéer til lækre retter, søde desserter, hyggelige kager, hjemmelavet snaps og likør og meget mere.

frahaventilmaven

FØLG FRA HAVEN TIL MAVEN PÅ INSTAGRAM

frahaventilmaven
Cremet tranebærmarmelade med ribs ❤️

Tranebær er en af december måneds dejligste råvarer - et smukt rødt og syrligt bær. Og fuld af pektin og derfor utrolig nem at lave marmelade af. 

I denne cremede marmelade er der skruet op for intensiteten både smagsmæssigt og farvemæssigt ved at tilsætte ribs. Det giver en absolut vidunderlig julerød marmelade med den vildeste syrligt-søde smag. 

Jeg har lavet den cremet, så den kan bruges i kager eller til at smøre på pandekager, scones eller bare et stykke friskbagt brød. Er også perfekt til Linzer småkager, æbleskiver og snefnug. 

Find opskriften på frahaventilmaven.dk

——

#tranebærmarmelade #tranebær #julemarmelade #ribs #tranebær-ribsmarmelade #juleopskrift #juleopskrifter  #frahaventilmaven #frahaventilmavenblog #køkkensysler #lavdinmadselv #selvforsyning #spisgodt #tilbagetilrødderne #syltning #marmelade #cranberry #cranberrymarmalade
Fire cider eller ildcider er en gammelkendt urtene Fire cider eller ildcider er en gammelkendt urtenedicin, hvor bestandele fra urter, krydderier, frugter og grøntsager trækkes ud i æblecidereddike. Efter nogle uger har man en i fusion af alt det, man traditionelt tilskriver en helende og antiinflammatorisk virkning på kroppen. 

Fire cider er derfor kendt for at kunne afværge forkølelse, hjælpe fordøjelsen og øge blodcirkulationen. 

Find opskriften på frahaventilmaven.dk

——

#firecider #ildcider #kryddereddike #sundhed #hjemmelavetildeddike #ildeddike  #frahaventilmaven #frahaventilmavenblog #køkkensysler #lavdinmadselv #selvforsyning #spisgodt #tilbagetilrødderne
Så blev det december, og vi har pyntet op med hje Så blev det december, og vi har pyntet op med hjemmelavet citrusjulepynt, grangrene og lys. Vi har bagt pebernødder a la lagkagehuset og det lækreste sirupsbrød (som vi har ventet længe på). Og nydt det smukke frostvejr. Glædelig 1. december ❤️

Opskrifterne på pebernødder og sirupsbrød finder du på frahaventilmaven.dk

———

#julepynt #naturligtjulepynt #tørredeappelsiner #tørredelime #tørredegrapefrugt #pebernødder #december #jul #sirupsbrød #altgodthjemmelavet #tilbagetilrøddene #julesirupsbrød #pebernødderalalagkagehuset #frahaventilmaven #felderstjerne #køkkensysler#julesmåkager
Juni er rosernes måned, og rosen er den mest vidu Juni er rosernes måned, og rosen er den mest vidunderlige spiselige blomst, som også kan bruges i naturlig skønhedspleje og til farvning. 

Tørrer du rosenbladene, kan de holde sig i et års tid, og du kan både pynte kager med dem, lave olieinfusioner til cremer og salver og ansigtsmasker, lave rosenpulver eller bruge dem til bundle dyeing. 

Læs mere om, hvordan du tørrer roser på frahaventilmaven.dk og find masser af inspiration til, hvad du kan bruge både friske og tørrede rosenblade til. 

———

#spiseligeblomster #spiseligeblomsterfrahaven #roser #rosenblade #tørrederosenblade #tørring #roserfrahaven #spisdineroser #roserisæson #juni #rosentid #opskrift  #frahaventilmaven #frahaventilmavenblog #køkkensysler #lavdinmadselv #selvforsyning #spisgodt #tilbagetilrødderne #tørringafblomster
Størstedelen af min tid lige nu bruger jeg på at Størstedelen af min tid lige nu bruger jeg på at sanke og høste, samle forråd og konservere. Jeg tørrer blomster og krydderurter, presser blomster og farver garn og stof. Og så laver jeg selvfølgelig saft og marmelade og gelé, kryddersalte og kryddereddiker og meget mere. 

Kamille er en vidunderlig blomst at sanke i naturen, og den kan bruges til et hav af ting - både frisk og tørret. Og da man ikke nødvendigvis har tid til at lave det hele, mens det er i sæson, er det en god idé at tørre og gemme til senere brug. 

Find masser af inspiration til tørring af blomster og meget mere på frahaventilmaven.dk

———

#kamille #tørretkamille #kamilleiskønhedspleje #tørredeblomster #konservering #tørring #kamilleblomster #tørringafblomster #juni #sankning #fourager #blomster #vildeblomster  #frahaventilmaven #frahaventilmavenblog #køkkensysler #lavdinmadselv #selvforsyning #spisgodt #tilbagetilrødderne #junisysler
💗 Pink rabarbergin hører til en af sommerens h 💗 Pink rabarbergin hører til en af sommerens hjemmelavede favoritter - og er simpelthen så nem at lave! Jo rødere rabarber, du bruger, jo mere pink bliver din gin. 

Find opskriften på frahaventilmaven.dk

———

#pinkrabarbergin #rabarbergin #pinkgin #pinkgintonic #pinkgintime #pinkginandtonic #rabarbergindrink #rabarberginogtonic #rabarbertid #rabarberfrahaven #rabarber #sommerdrink #sommerdrinks #drinkmedrabarber  #frahaventilmaven #frahaventilmavenblog #køkkensysler #lavdinmadselv #selvforsyning #spisgodt #tilbagetilrødderne
Ahhh, rabarbertiramisu! Så nemt at lave og en per Ahhh, rabarbertiramisu! Så nemt at lave og en perfekt måde at bruge sine rabarber på. Og så smager desserten bare himmelsk. 

Find opskriften på frahaventilmaven.dk

———

#rabarbertiramisu #tiramisu #dessert #sommerdessert #dessertmedrabarber #dessertmedrabarberfrahaven #italienskdessert #rabarbertid #sommeridanmark #rabarberfrahaven #opskrift #dessertopskrift  #frahaventilmaven #frahaventilmavenblog #køkkensysler #lavdinmadselv #selvforsyning #spisgodt #tilbagetilrødderne
about
Trine Ellegaard

Madskribent

Haven er mit frirum og køkkenet er min legeplads. Her på bloggen dyrker jeg min begejstring for alt godt hjemmelavet, havens glæder og det enkle, selvforsynende liv med nærvær og nedsat hastighed.
Tilbage til rødderne og gammeldags med vilje!

Velkommen til!

Frahaventilmaven.dk handler om moderne selvforsyning i det små. Om at lave sin mad selv – fra bunden – og gerne af hjemmedyrkede råvarer. Om at lave sig et spisekammer, gemme forråd og konservere havens og naturens gaver. Om at skabe sig et næringsrigt og meningsfyldt liv med hjemmelavet mad, naturlig skønhedspleje, DIY-projekter og dyrkning af egne grøntsager og krydderurter, bær og frugter.
Læs filosofi
Livsstil
  • Naturlig kropspleje
    • Ansigtet
    • Kroppen
    • Håret
  • Bæredygtig livsstil
  • Haven
  • DIY
    • Hjemmelavede gaver
    • Hækleopskrifter
    • Strikkeopskrifter
    • Pynt til bolig og have
  • Rejser
Nyeste opskrifter
  • Linzer cookies
    Linzer cookies
    • 10. december 2023
  • Håkonskager
    Håkonskager
    • 9. december 2023
  • Kanelsmåkager til jul
    Kanelsmåkager
    • 8. december 2023
Nye varer i shoppen
  • Soyavoks Soyavoks til lys kr.149,95 kr.119,95
  • Hørpose Hørpose kr.35,00
  • Køkkenplakat citatcollage Køkkenplakat citatcollage kr.249,00
Frahaventilmaven Frahaventilmaven
  • Om
  • Privatlivspolitik
  • Livsstilsshop
God næring til krop og sjæl

Indtast dine søgeord, og tryk på Enter.