Grønne asparges med serranoskinke er en utrolig lækker og nem ret at lave på grillen, mens det er sæson for danske grønne asparges. Her er der smag for alle pengene.
Hjemmelavet rabarbersaft med vanilje er en af sommerens helt store glæder – både for børn og voksne. Og har du haven fyldt med rabarber, er det en skøn måde at…
Her kan man tale om en ægte revitalisering af en klassisk kage, som de fleste kender. Bedstefars skæg med rabarber og lakridsskum har nemlig fået et smagsboost uden lige. Og…
Lyder det ikke sommerligt: Hvide asparges med lavendelvinaigrette? Der er ikke noget bedre, end når man virkelig kan få årstiden ind i de retter, man laver, og denne grøntsagsret er…
En skønnere sommerdessert kan du næsten ikke lave: Rabarber Eton Mess. Den smager fantastisk med sin perfekte balance mellem det syrlige og det søde, det knasende sprøde og det dejligt…
Her får du en nem og enkel opskrift på hjemmebagte flutes, som ikke tager mange minutter at lave. Rør hurtigt dejen sammen om morgenen, stil den i køleskabet nogle timer…
Det er så nemt at lave sin egen limoncello og SÅ SMAGER DEN FANTASTISK! Det kan simpelthen ikke gå galt, når man laver denne klassiske italienske citronlikør selv. Det er…
Italiensk focaccia med rosmarin og havsalt er virkelig nemt at lave. Altså virkelig nemt. Jeg plejer at røre dejen sammen om aftenen – det tager ca. 2 minutter – og…
Åh, der er nu ikke noget, som hjemmelavet coleslaw en sommeraften på terrassen med gang i grillen. Salaten passer efter min mening til næsten alt på grillen, men især til…
En yndlingsdessert i juni er uden tvivl denne jordbærkoldskål, som serveres med en vaniljeskum og friske jordbær. Koldskålen laves på friskplukkede jordbær, hvilket giver en intens jordbærsmag og smager fuldstændig…
Lav din egen smagfulde pink rabarbergin af rabarberne fra din have. Ginen skal trække i ca. 4 uger, hvorefter du kan si rabarberne fra og blande den lyserøde gin op…
Smagen af dansk sommer: Jordbær med fløde og hyldeblomstsirup. Der er vist intet, der slår denne dessert lige nu, det er altså bare den mest vidunderlige Skt. Hans-dessert. Helt enkel…
Frahaventilmaven.dk anvender cookies for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse på sitet. Hvis du fortsætter med at bruge dette site, antager vi, at du er indforstået med det.Ok