Fra haven til maven
  • Forsiden
  • Jul
    • Julesmåkager
    • Juleknas & konfekt
    • Julebrunch
    • Julehygge
    • Julefrokost
    • Julemiddagen
    • Hjemmelavede julegaver
    • Juleshop
  • Opskrifter
    • Bagværk
      • Gærbrød
      • Boller
      • Madbrød
      • Rugbrød
      • Kiks & knækbrød
    • Kager
      • Skærekager
      • Søde tærter
      • Muffins & cupcakes
      • Fastelavnsboller
      • Gærkager & sammenlagte kager
      • Konditorkager
      • Marengskager
      • Småkager & cookies
      • Vafler & pandekager
    • Morgenmad
      • Granola & müesli
      • Morgenmad med æg
      • Morgenmadspandekager
      • Morgenmad med yoghurt
      • Plantemælk
    • Hovedretter
      • Varme retter
      • Vegetarretter
      • Kartoffelretter
      • Grillmad
      • Tilbehør
    • Drikke
      • Kolde drikke
      • Iskaffe
      • Varm kaffe
      • Hjemmelavet kaffesirup
      • Varme drikke
      • Likører
      • Kryddersnaps
      • Drinks & cocktails
      • Hjemmelavet saft
      • Juicer og smoothies
    • Syltning
      • Gelé
      • Marmelade & syltetøj
      • Kompot & chutney
      • Syltede bær & frugter
      • Syltede grøntsager
      • Kryddereddiker
      • Krydderolier
      • Hjemmelavet saft
      • Hjemmelavet sirup
    • Sødt
      • Kryddersukker, pynt & kandiseret
      • Frugt- & nøddesmør
      • Konfekt, chokolade & slik
      • Spiselige blomster
    • Desserter
    • Ost, snacks & kolde saucer
      • Hjemmerørt smør & ost
      • Snacks & nødder
      • Dressinger, pestoer & saucer
    • Fisk & skaldyr
    • Salater
    • Supper
    • Kryddersalt
    • Bålmad
    • Grundopskrifter
  • Råvarer
    • Opskrifter med
    • Råvareguide
    • Spiselige blomster
      • Ramsløgblomster
      • Mælkebøtter
      • Syrener
      • Roser
      • Hyldeblomster
      • Purløgsblomster
      • Lavendler
      • Morgenfruer
      • Hibiscus
    • Krydderurter
      • Citronmelisse
      • Ingefær
      • Kanel
      • Mynte
      • Ramsløg
    • Bær
      • Jordbær
      • Solbær
      • Ribs
      • Hindbær
      • Stikkelsbær
      • Kirsebær
      • Blåbær
      • Brombær
      • Rønnebær
      • Hyldebær
      • Tranebær
      • Vindruer
    • Frugter
      • Appelsiner
      • Bananer
      • Granatæbler
      • Hyben
      • Kvæder
      • Pærer
      • Æbler
    • Stenfrugter
      • Ferskner
      • Kirsebær
      • Mirabeller
      • Blommer
      • Slåen
    • Grøntsager
      • Agurk
      • Asparges
      • Græskar
      • Grønkål
      • Rabarber
      • Radiser
      • Rødbeder
      • Tomater
  • Livsstil
    • Naturlig kropspleje
      • Ansigtet
      • Kroppen
      • Håret
    • Haven
      • Haven året rundt
      • Den spiselige blomsterhave
      • Rosenhaven
      • Prydhaven
    • DIY
      • Strikkeopskrifter
      • Hækleopskrifter
      • Bæredygtig livsstil
      • Hjemmelavede gaver
      • Pynt til bolig og have
    • Rejser
    • Tema
    • How to & guides
    • Højtider
      • Sankt Hans
      • Fastelavn
      • Påske
  • Shop
    • Råvarer
    • Bolig
    • DIY skønhedspleje
    • Bæredygtig skønhedspleje
    • DIY
    • Keramik
    • Køkkengrej
    • Garn
    • Uld
    • Jul
Kategorier
  • Ansigtet
  • Bålmad
  • Boller
  • Bæredygtig livsstil
  • Den spiselige blomsterhave
  • Desserter
  • Dressinger, pestoer & saucer
  • Drinks & cocktails
  • Fastelavnsboller
  • Fisk & skaldyr
  • Frugt- & nøddesmør
  • Gelé
  • Granola & müesli
  • Grillmad
  • Grundopskrifter
  • Grød
  • Gærbrød
  • Gærkager & sammenlagte kager
  • Håret
  • Haven året rundt
  • Hjemmelavede gaver
  • Hjemmelavet saft
  • Hjemmelavet sirup
  • Hjemmerørt smør & ost
  • Honning- og sukkersyltede frugter, bær & blomster
  • How to & guides
  • Hækleopskrifter
  • Iskaffe
  • Italiensk is – gelato
  • Juicer og smoothies
  • Kartoffelretter
  • Kiks & knækbrød
  • Kolde drikke
  • Kompot & chutney
  • Konditorkager
  • Konfekt, chokolade & slik
  • Kroppen
  • Kryddereddiker
  • Krydderolier
  • Kryddersalt
  • Kryddersnaps
  • Kryddersukker, pynt & kandiseret
  • Køkkenhaven
  • Likører
  • Madbrød
  • Marengskager
  • Marmelade & syltetøj
  • Morgenmad
  • Morgenmad med yoghurt
  • Morgenmad med æg
  • Morgenmadspandekager
  • Muffins & cupcakes
  • Naturlig kropspleje
  • Ost, snacks & kolde saucer
  • Plantemælk
  • Prydhaven
  • Pynt til bolig og have
  • Råvareguide
  • Råvarer
  • Rejser
  • Rosenhaven
  • Rugbrød
  • Salater
  • Skærekager
  • Småkager & cookies
  • Snacks & nødder
  • Spiselige blomster
  • Strikkeopskrifter
  • Supper
  • Syltede bær & frugter
  • Syltede grøntsager
  • Søde tærter
  • Sødt
  • Tema
  • Tilbehør
  • Tørrede krydderurter og blomster
  • Vafler & pandekager
  • Varm kaffe
  • Varme drikke
  • Varme retter
  • Vegetarretter
Frahaventilmaven Frahaventilmaven
Fra haven til maven
  • Forsiden
  • Jul
    • Julesmåkager
    • Juleknas & konfekt
    • Julebrunch
    • Julehygge
    • Julefrokost
    • Julemiddagen
    • Hjemmelavede julegaver
    • Juleshop
  • Opskrifter
    • Bagværk
      • Gærbrød
      • Boller
      • Madbrød
      • Rugbrød
      • Kiks & knækbrød
    • Kager
      • Skærekager
      • Søde tærter
      • Muffins & cupcakes
      • Fastelavnsboller
      • Gærkager & sammenlagte kager
      • Konditorkager
      • Marengskager
      • Småkager & cookies
      • Vafler & pandekager
    • Morgenmad
      • Granola & müesli
      • Morgenmad med æg
      • Morgenmadspandekager
      • Morgenmad med yoghurt
      • Plantemælk
    • Hovedretter
      • Varme retter
      • Vegetarretter
      • Kartoffelretter
      • Grillmad
      • Tilbehør
    • Drikke
      • Kolde drikke
      • Iskaffe
      • Varm kaffe
      • Hjemmelavet kaffesirup
      • Varme drikke
      • Likører
      • Kryddersnaps
      • Drinks & cocktails
      • Hjemmelavet saft
      • Juicer og smoothies
    • Syltning
      • Gelé
      • Marmelade & syltetøj
      • Kompot & chutney
      • Syltede bær & frugter
      • Syltede grøntsager
      • Kryddereddiker
      • Krydderolier
      • Hjemmelavet saft
      • Hjemmelavet sirup
    • Sødt
      • Kryddersukker, pynt & kandiseret
      • Frugt- & nøddesmør
      • Konfekt, chokolade & slik
      • Spiselige blomster
    • Desserter
    • Ost, snacks & kolde saucer
      • Hjemmerørt smør & ost
      • Snacks & nødder
      • Dressinger, pestoer & saucer
    • Fisk & skaldyr
    • Salater
    • Supper
    • Kryddersalt
    • Bålmad
    • Grundopskrifter
  • Råvarer
    • Opskrifter med
    • Råvareguide
    • Spiselige blomster
      • Ramsløgblomster
      • Mælkebøtter
      • Syrener
      • Roser
      • Hyldeblomster
      • Purløgsblomster
      • Lavendler
      • Morgenfruer
      • Hibiscus
    • Krydderurter
      • Citronmelisse
      • Ingefær
      • Kanel
      • Mynte
      • Ramsløg
    • Bær
      • Jordbær
      • Solbær
      • Ribs
      • Hindbær
      • Stikkelsbær
      • Kirsebær
      • Blåbær
      • Brombær
      • Rønnebær
      • Hyldebær
      • Tranebær
      • Vindruer
    • Frugter
      • Appelsiner
      • Bananer
      • Granatæbler
      • Hyben
      • Kvæder
      • Pærer
      • Æbler
    • Stenfrugter
      • Ferskner
      • Kirsebær
      • Mirabeller
      • Blommer
      • Slåen
    • Grøntsager
      • Agurk
      • Asparges
      • Græskar
      • Grønkål
      • Rabarber
      • Radiser
      • Rødbeder
      • Tomater
  • Livsstil
    • Naturlig kropspleje
      • Ansigtet
      • Kroppen
      • Håret
    • Haven
      • Haven året rundt
      • Den spiselige blomsterhave
      • Rosenhaven
      • Prydhaven
    • DIY
      • Strikkeopskrifter
      • Hækleopskrifter
      • Bæredygtig livsstil
      • Hjemmelavede gaver
      • Pynt til bolig og have
    • Rejser
    • Tema
    • How to & guides
    • Højtider
      • Sankt Hans
      • Fastelavn
      • Påske
  • Shop
    • Råvarer
    • Bolig
    • DIY skønhedspleje
    • Bæredygtig skønhedspleje
    • DIY
    • Keramik
    • Køkkengrej
    • Garn
    • Uld
    • Jul
about
Jul

Chokoladejulekalender 2023

Denne populære chokoladejulekalender med luksuschokolade fra Cocoture & Co er både flot, eksklusiv og bæredygtig.
Se mere
Mest populære opskrifter
  • Hjemmelavet vindruegelé
    Vindruegelé
    • 11. september 2023
  • Waldorfsalat
    Waldorfsalat
    • 16. september 2023
  • Pærelikør
    Pærelikør
    • 15. september 2023
  • Hjemmelavet fire cider
    Fire cider
    • 12. november 2023
  • Ovnbagt brie med bagte vindruer og valnødder
    Ovnbagt brie med bagte vindruer
    • 11. november 2023
Efterår
Lav dine egne rapsvokslys med duft
DIY
0 Posts
View Posts
Hjemmelavede julegaver
Hjemmelavede gaver
2 Posts
View Posts
Hjemmelavet kryddersnaps med mirabeller
Kryddersnaps
28 Posts
View Posts
Hjemmelavet chokoladelikør
Likører
21 Posts
View Posts
Butternut curry
Varme retter
30 Posts
View Posts
Gulerodssuppe
Supper
10 Posts
View Posts
Kanelpavlova med blommer og figner
Kager
0 Posts
View Posts
Cafe latte med gingerbread-smag
Varme drikke
11 Posts
View Posts
0
280
0

Få inspiration til lækker hjemmelavet mad direkte i din indbakke

Modtag opskrifter og idéer til lækre retter, søde desserter, hyggelige kager, hjemmelavet snaps og likør og meget mere.

Opskrift på risalamande
  • Desserter

Sådan laver du en god risalamande juleaften

  • 23. december 2017
  • Trine Ellegaard
Total
4
Shares
0
4
Gå til opskrift Udskriv

Risalamande skal være hjemmelavet og let og luftig og serveres med en god kirsebærsauce – gerne en hjemmelavet. Her får du opskriften på risalamande med en udførlig fremgangsmåde til at få lavet årstidens bedste og vigtigste dessert.

Desserten over alle desserter

Risalamande med hjemmelavet kirsebærsauce skal der selvfølgelig – både mortensaften og juleaften. Og så skal der helst være lidt rester til dagen derpå. Her viger vi bestemt ikke fra traditionerne. Og vi glæder os, for vi får jo kun risalamande de to gange om året.

Den store dag for risalamande for os er faktisk juledag, som er vores årlige nattøjsdag, hvor vi INGEN aftaler sætter i kalenderen. Dagen bruger vi på at hygge med vores børn. Vi laver en stor julebrunch med alverdens hjemmelavede lækkerier og friskbagt brød, og lever af snolder, konfekt, chokolade og småkager (denne dag må vi nemlig gå fuldstændig grassat) indtil om eftermiddagen, hvor vi skal have resterne af risalamanden fra juleaften. Og det er her, vi virkelig nyder den. Det er her, vi ikke er propmætte og alt for spændte til at spise, og her, risalamanden smager helt eminent.

Hjemmelavet risalamande

Server med en hjemmelavet kirsebærsauce til

Vi går meget op i at lave risalamanden på en helt bestemt måde, så den hverken bliver “lang”, tung eller klumpet og med den rette balance mellem risengrød og flødeskum, sukker og vanilje.

Derudover laver vi altid selv vores egen kirsebærsauce. Det er impelthen så nemt og tøj, hvor er det bare meget mere lækkert at spise sin egn hjemmelavede kirsebærsauce i stedet for den fra supermarkedet. Til mortensaften laver vi ofte en tranebærsauce i stedet for kirsebærsauce, for så bliver desserten ikke helt den samme. Og kirsebærsaucen er selvfølgelig reserveret til julen.

Hjemmelavet kirsebærsauce

Opskrift på risalamande

Opskriften på risalamande er en stor portion, hvor der er nok til 12-15 personer eller til to dage (hvis der skal spises rester næste dag). Du kan nemt halvere portionen, hvis du kun vil lave til 4-6 personer.

Risalamanden laver vi altid på økologisk sødmælk og fløde, økologiske risengryn, rørsukker og en god vanillestang. Så bliver den bedst!

Har du i øvrigt set alle mine andre opskrifter til en god hjemmelavet julemiddag? Her er et lille udpluk:


Andesteg dagen før

Brunede kartofler

Den gode andesauce

Hjemmelavet rødkål med julekrydderier


Se alle opskrifter til julemiddagen

risalamande

Risalamande

Her er opskriften på den lækreste risalamande til mortensaften og juleaften. Risalamanden er er cremet, luftig og lækker, og i opskriften får du en meget udførlig fremgangsmåde.
Udskriv Pin Recipe
Forb. tid 45 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 55 minutter min
Ret Dessert
Køkken Dansk
Antal 12 personer

Ingredienser
  

  • 1 god stang vanilje
  • 2,5 dl vand
  • 2,5 dl risengryn
  • 1 liter sødmælk
  • 6-8 spsk rørsukker
  • 1 liter piskefløde
  • ca. 150 g mandelsplitter
  • 1 hel smuttet mandel

Servering

  • hjemmelavet kirsebærsauce eller
  • hjemmelavet tranebærsauce

Sådan gør du
 

  • Hæld vandet i en stor gryde og bring det i kog. Hæld risengrynene i og lad dem koge i vandet et par minutter, mens du rører godt. Skru en lille smule ned for varmen, så den ikke står på fuld skrue. Fx starter jeg på 9, indtil vandet koger og skruer så ned på 7-8.
  • Hæld nu mælken i lidt efter lidt, mens du stadig rører i grøden. Hæld således, at grøden aldrig rigtig går helt ud af kog, men fortsat er varm og hele tiden kommer i kog få sekunder efter, du har tilføjet mere mælk. Når du har hældt al mælken i, sørger du for, at grøden koger og skruer så langt ned, du kan. Jeg sætter kogepladen på ca. 3-4. Tag grydesken ud af grøden og læg et låg på.
  • Flæk vaniljestangen på langs (skær den evt. over i to halve) og skrab vaniljekornene ud. Læg både vaniljekorn og de nu tomme stænger i risengrøden og lad dem koge med.
  • Rør i grøden med jævne mellemrum og skru længere ned efterhånden, som grøden tykner.
  • Når grynene er kogt helt igennem og grøden har en lind og lækker konsistens, er risengrøden færdig. Det tager ca. 45 minutter, fra du begynder. Det er vigtigt, at grøden hverken er for våd eller for tør, så hold godt øje med den til sidst, så du får den af blusset i rette tid.
  • Hæld grøden op i et stort fad og drys rørsukker ud over. Jeg rører det ind i grøden og hælder tilsidst et tyndt lag ud over, så grøden ikke danner skind. Sørg for at smage på den, så du sikrer dig, at den har den rette sødme efter din smag. Du kan evt. også tilsætte ekstra vaniljesukker her, hvis du synes, den ikke smager nok af vanilje. Når den har stået på køkkenbordet i 5-10 minutter, sættes den i køleskabet med låg på indtil lige før julemiddagen.
  • Mens risengrøden står på køl, smutter du mandler ved først at koge dem et par minutter i en lille gryde med vand. Så er skallen lige til at smutte af. Hak dem fint på langs, men husk at gemme en hel mandel til mandelgaven.
  • Pisk nu fløden stiv. Den må endelig ikke blive pisket for meget, men skal være lind og let og samtidig ikke alt for flydende.
  • Tag risengrøden ud af køleskabet og rør rundt i den kolde grød, så den ikke er så kompakt. Læg nu klatter af grøden i fløden enten med en ske eller med et piskeris, som du “slår” risene ud af på kanten af skålen. På den måde undgår du store risengrødsklumper i risalamanden.
  • Rør forsigtigt risene rundt i fløden med en stor dejskraber, indtil fløden er “mættet” og risalamanden har den rette konsistens. Drys mandelsplitter over og vend med rundt.
  • Hæld risalamanden i en stor skål og læg mandlen i midten af skålen. Drys mandelsplitter på toppen som pynt. Stil på køl indtil servering og server med hjemmelavet kirsebærsauce eller tranebærsauce.
Keyword Jul, mortensaften
Risalamande med tranebærsauce
Total
4
Shares
Share 0
Pin it 4
Trine Ellegaard

Trine er freelance-skribent og blogger med en passion for æstetik, det gode liv, litteratur og bevidst nærvær.

Forrige artikel
Hjemmelavet rødkål med julekrydderier
  • Tilbehør

Rødkål med julekrydderier

  • 23. december 2017
  • Trine Ellegaard
Se mere
Næste artikel
Hjemmelavet hindbærvingummi
  • Konfekt, chokolade & slik

Hjemmelavet hindbærvingummi

  • 29. december 2017
  • Trine Ellegaard
Se mere

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Måske vil du også synes om disse ...
Rabarbertiramisu
Se mere
  • Desserter

Rabarbertiramisu

  • Trine Ellegaard
  • 2. juni 2023
Saltkaramelmousse
Se mere
  • Desserter

Saltkaramelmousse

  • Trine Ellegaard
  • 31. marts 2023
Brombærmousse
Se mere
  • Desserter

Brombærmousse

  • Trine Ellegaard
  • 12. januar 2023
Baileyis med oreo
Se mere
  • Desserter

Baileyis med oreo

  • Trine Ellegaard
  • 30. december 2022
Tiramisu is
Se mere
  • Desserter

Tiramisu is

  • Trine Ellegaard
  • 27. december 2022
Risalamande cheesecake
Se mere
  • Desserter

Risalamande cheesecake

  • Trine Ellegaard
  • 18. december 2022
Vaniljesyltede kvæder med is og crumble
Se mere
  • Desserter

Vaniljesyltede kvæder med is og crumble

  • Trine Ellegaard
  • 8. november 2022
Æbletrifli
Se mere
  • Desserter

Æbletrifli

  • Trine Ellegaard
  • 28. oktober 2022
Henkogte pærer med råcreme og karamelsirup
Se mere
  • Desserter

Henkogte pærer med råcreme og karamel

  • Trine Ellegaard
  • 12. oktober 2022

Få inspiration til lækker hjemmelavet mad direkte i din indbakke

Modtag opskrifter og idéer til lækre retter, søde desserter, hyggelige kager, hjemmelavet snaps og likør og meget mere.

frahaventilmaven

FØLG FRA HAVEN TIL MAVEN PÅ INSTAGRAM

frahaventilmaven
Så blev det december, og vi har pyntet op med hje Så blev det december, og vi har pyntet op med hjemmelavet citrusjulepynt, grangrene og lys. Vi har bagt pebernødder a la lagkagehuset og det lækreste sirupsbrød (som vi har ventet længe på). Og nydt det smukke frostvejr. Glædelig 1. december ❤️

Opskrifterne på pebernødder og sirupsbrød finder du på frahaventilmaven.dk

———

#julepynt #naturligtjulepynt #tørredeappelsiner #tørredelime #tørredegrapefrugt #pebernødder #december #jul #sirupsbrød #altgodthjemmelavet #tilbagetilrøddene #julesirupsbrød #pebernødderalalagkagehuset #frahaventilmaven #felderstjerne #køkkensysler#julesmåkager
Juni er rosernes måned, og rosen er den mest vidu Juni er rosernes måned, og rosen er den mest vidunderlige spiselige blomst, som også kan bruges i naturlig skønhedspleje og til farvning. 

Tørrer du rosenbladene, kan de holde sig i et års tid, og du kan både pynte kager med dem, lave olieinfusioner til cremer og salver og ansigtsmasker, lave rosenpulver eller bruge dem til bundle dyeing. 

Læs mere om, hvordan du tørrer roser på frahaventilmaven.dk og find masser af inspiration til, hvad du kan bruge både friske og tørrede rosenblade til. 

———

#spiseligeblomster #spiseligeblomsterfrahaven #roser #rosenblade #tørrederosenblade #tørring #roserfrahaven #spisdineroser #roserisæson #juni #rosentid #opskrift  #frahaventilmaven #frahaventilmavenblog #køkkensysler #lavdinmadselv #selvforsyning #spisgodt #tilbagetilrødderne #tørringafblomster
Størstedelen af min tid lige nu bruger jeg på at Størstedelen af min tid lige nu bruger jeg på at sanke og høste, samle forråd og konservere. Jeg tørrer blomster og krydderurter, presser blomster og farver garn og stof. Og så laver jeg selvfølgelig saft og marmelade og gelé, kryddersalte og kryddereddiker og meget mere. 

Kamille er en vidunderlig blomst at sanke i naturen, og den kan bruges til et hav af ting - både frisk og tørret. Og da man ikke nødvendigvis har tid til at lave det hele, mens det er i sæson, er det en god idé at tørre og gemme til senere brug. 

Find masser af inspiration til tørring af blomster og meget mere på frahaventilmaven.dk

———

#kamille #tørretkamille #kamilleiskønhedspleje #tørredeblomster #konservering #tørring #kamilleblomster #tørringafblomster #juni #sankning #fourager #blomster #vildeblomster  #frahaventilmaven #frahaventilmavenblog #køkkensysler #lavdinmadselv #selvforsyning #spisgodt #tilbagetilrødderne #junisysler
💗 Pink rabarbergin hører til en af sommerens h 💗 Pink rabarbergin hører til en af sommerens hjemmelavede favoritter - og er simpelthen så nem at lave! Jo rødere rabarber, du bruger, jo mere pink bliver din gin. 

Find opskriften på frahaventilmaven.dk

———

#pinkrabarbergin #rabarbergin #pinkgin #pinkgintonic #pinkgintime #pinkginandtonic #rabarbergindrink #rabarberginogtonic #rabarbertid #rabarberfrahaven #rabarber #sommerdrink #sommerdrinks #drinkmedrabarber  #frahaventilmaven #frahaventilmavenblog #køkkensysler #lavdinmadselv #selvforsyning #spisgodt #tilbagetilrødderne
Ahhh, rabarbertiramisu! Så nemt at lave og en per Ahhh, rabarbertiramisu! Så nemt at lave og en perfekt måde at bruge sine rabarber på. Og så smager desserten bare himmelsk. 

Find opskriften på frahaventilmaven.dk

———

#rabarbertiramisu #tiramisu #dessert #sommerdessert #dessertmedrabarber #dessertmedrabarberfrahaven #italienskdessert #rabarbertid #sommeridanmark #rabarberfrahaven #opskrift #dessertopskrift  #frahaventilmaven #frahaventilmavenblog #køkkensysler #lavdinmadselv #selvforsyning #spisgodt #tilbagetilrødderne
Snart er syrentiden ovre, men du kan stadig nå at Snart er syrentiden ovre, men du kan stadig nå at lave den dejligste bodyscrub med syrenblomster og citron. Brug den til at slibe døde hudceller af i badet, skrubbe sand af fødderne eller til at få de fineste glatte hænder efter havearbejdet. 

Find opskriften på frahaventilmaven.dk

———

#bodyscrub #bodyscrubhomemade #bodyscrubmedsyrenblomster #sukkerscrub #sukkerscrubmedsyrener #hjemmelavetbodyscrub #diyhudpleje #diy #naturlighudpleje #glødtilhuden #syrentid #blomster #syrener  #frahaventilmaven #frahaventilmavenblog #køkkensysler #skønmedblomster #selvforsyning #spisgodt #tilbagetilrødderne
Det tager ca 5 minutter at lave din egen lækre ra Det tager ca 5 minutter at lave din egen lækre rabarbereddike, som kan bruges i sommerens dressinger og marinader, på salat og grøntsager og meget mere. Brug dine rødeste rabarber og se magi efter blot 24 timer 🪄

Opskriften finder du selvfølgelig på frahaventilmaven.dk

———

#rabarbereddike  #hjemmelaveteddike #rabarber #rabarberisæson #rabarberihaven #altgodthjemmelavet #rabarberlykke #haveglæde #opskrift  #mad #rabarberopskrift #brugdinerabarberfornuftigt  #frahaventilmaven #frahaventilmavenblog #køkkensysler #lavdinmadselv #selvforsyning #spisgodt #tilbagetilrødderne
about
Trine Ellegaard

Madskribent

Haven er mit frirum og køkkenet er min legeplads. Her på bloggen dyrker jeg min begejstring for alt godt hjemmelavet, havens glæder og det enkle, selvforsynende liv med nærvær og nedsat hastighed.
Tilbage til rødderne og gammeldags med vilje!

Velkommen til!

Frahaventilmaven.dk handler om moderne selvforsyning i det små. Om at lave sin mad selv – fra bunden – og gerne af hjemmedyrkede råvarer. Om at lave sig et spisekammer, gemme forråd og konservere havens og naturens gaver. Om at skabe sig et næringsrigt og meningsfyldt liv med hjemmelavet mad, naturlig skønhedspleje, DIY-projekter og dyrkning af egne grøntsager og krydderurter, bær og frugter.
Læs filosofi
Livsstil
  • Naturlig kropspleje
    • Ansigtet
    • Kroppen
    • Håret
  • Bæredygtig livsstil
  • Haven
  • DIY
    • Hjemmelavede gaver
    • Hækleopskrifter
    • Strikkeopskrifter
    • Pynt til bolig og have
  • Rejser
Nyeste opskrifter
  • Hjemmelavet fire cider
    Fire cider
    • 12. november 2023
  • Ovnbagt brie med bagte vindruer og valnødder
    Ovnbagt brie med bagte vindruer
    • 11. november 2023
  • Butternut squash risotto
    Butternut squash risotto
    • 7. november 2023
Nye varer i shoppen
  • Håndstøbt julemand fra Bungalow Håndstøbt julemand fra Bungalow kr.595,00 kr.446,00
  • Stockholm fra Muud strikkeetui Strikkeetui Stockholm fra Muud kr.659,00 kr.527,00
  • Klippan Yllefabrik Otto tæppe, Blue/Coral Klippan Yllefabrik Otto tæppe, Blue/Coral kr.399,95
Frahaventilmaven Frahaventilmaven
  • Om
  • Privatlivspolitik
  • Livsstilsshop
God næring til krop og sjæl

Indtast dine søgeord, og tryk på Enter.