Vil du lave en virkelig skøn cocktail baseret på hjemmelavede ingredienser, så skal du shake denne smukke cocktail med rosengeraniumsnaps, citronsirup og ginger ale.
Lav din cocktail selv
Det er en stor fornøjelse at lave en cocktail af lutter hjemmelavede ingredienser. Home made slår altså alt!
I denne drink anvendes der både hjemmelavet rosengeraniumsnaps (som laves på 24 timer), hjemmelavet citronsirup og hjemmelavet ginger ale. Man kan selvfølgelig snyde med ginger ale’n, hvis man ikke har tålmodighed til at lave det hele selv, men jeg lover dig, at det er arbejdet værd, for cocktailen smager SÅ skønt.
Smagen er liflig, lys og frisk med en perfekt blanding af en syrlig citrussmag, mild ingefær og blomstrende geranium. Det er drink med masser af smagsnuancer – og som man kan drikke en hel del af.
Du skal bruge en shaker og masser af is. Og jeg må sige, at der er nu ikke noget, som en en shaker cocktail, der bruser og bobler, når den hældes på glas.
Du kan bruge drinken som predinner drink eller til en rigtig drinksaften på terrassen. Som predinner drink er den utrolig lækker, fordi den ikke er tung og mættende, men snarere frisk og syrligsød.
Opskrift på cocktail med rosengeraniumsnaps, citron og ginger ale (2 personer)
- 1 dl rosengeraniumsnaps
- 1 topspiseskefuld citronsirup
- 2 spsk pasteuriserede æggehvider
- knust is eller isterninger
- ginger ale
- rosengeraniumblomster til pynt
Forberedelse: (Laves dagen før servering)
- Lav en rosengeraniumsnaps og lad den trække til næste dag
- Kog en ingefærlage til ginger ale
- Lav en citronsirup
Ved servering:
Bland rosengeraniumsnaps, citronsirup, æggehvide og lidt is i en cocktailshaker.
Ryst blandingen godt og hæld den derefter i drinksglas med knust is.
Top med ginger ale og pynt med en rosengeraniumblomst eller en kvart skive citron.
Server cocktails’ne straks, mens de stadig er skummende.
God fornøjelse!