Stegte sild i eddike er det bedste, der kan stå på et frokostbord – efter min mening. Her deler jeg opskriften på denne himmelske ret, som er perfekt til både…
Syltede rødbeder er fast inventar i køleskabet – og de må gerne være hjemmesyltede. Her er opskriften på syltede rødbeder med lakridsrod og chili, og de er virkelig nemme at…
Disse appelsinsild med tomat og æble er simpelthen så skønne – og utroligt lette at lave. Fordi de er så smagfulde, kan du lave dem et par timer før servering,…
Denne julesnaps med appelsin er min yndlingsjulesnaps, for den smager kraftigt og den smager af JUL. Farven er helt mørk gylden og meget smuk. Server den til julefrokosten eller som…
Granatæblesnaps har den smukkeste røde farve og er virkelig smagfuld. Den lyder måske en smule tøset, men jeg har oplevet store mænd falde i svime over denne smukke snaps med…
Lav din egen gravad laks med en hjemmelavet rævesauce til. Begge dele er nemt at lave og smager virkelig skønt. Opskriften kan bruges året rundt, men særligt ved påsketid og…
Disse spicy karrysild kan du lave i et snuptag, og så smager de bare hundrede gange bedre end de karrysild, du køber færdiglavede på glas. Sildene trækker i en karrydressing…
Ja, de er nærmest uundværlige, syltede rødløg. I en burger, på frokostbordet, sammen med anderillette, i en salat. Og det er ikke bare her i vintertiden, men hele året rundt.…
Jeg er vild med nødder i brød, og derfor falder dette nødderugbrød lige i min smag. Det er nemt og hurtigt at bage og passer helt perfekt både til ostebordet,…
Ingen julemiddag uden hjemmelavet rødkål med julekrydderier. Har man først prøvet at lave sin egen rødkål, kan man aldrig vende tilbage til køberødkål på glas. Det er simpelthen en helt…
Der er nu ikke noget som en sildemad i julemåneden. Disse sild i peberrodscreme hører efter min mening til i den lækre ende af skalaen, og jeg er helt vild…
Frahaventilmaven.dk anvender cookies for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse på sitet. Hvis du fortsætter med at bruge dette site, antager vi, at du er indforstået med det.Ok