Menu

Sommerdrink med limoncello

Sommerdrink med limoncello

Denne sommerdrink med limoncello er en forening af to gode drikke: Limoncello og agua fresca med rose, citronmelisse og lime. Det er en perfekt kombination, og drinken smager fantastisk og meget sommerlig.

Sommerdrinks

Har du lavet hjemmelavet limoncello, er du nået et godt stykke af vejen mod at kunne lave denne dejlige sommerdrink med smag af alt det bedste fra sommeren. Limoncelloen giver drinken den helt perfekte syrligt-søde smag, og agua frescaen tilfører en masse smagsnuancer og en smuk farve.

Sommerdrinks må nemlig gerne  være lidt ud over det sædvanlige og må også gerne være farvestrålende. Ja, der kan gå helt sport i at lave smukke og indbydende drinks. Og det er da også sjovt og spændende at lave nye drinks. Selv om kærligheden til rosé er stor, er man nogle gange nødt til at gå udover vinglasset med den rosa vin og læske sig i noget mere farvestrålende og i andre smage.

Nu er jeg jo meget til hjemmelavet, og derfor synes jeg, at det er skønt at kunne mikse en drink, som består af lutter hjemmelavede gode sager. Der er der en enorm tilfredsstillelse og fornøjelse i.

Limoncelloen er uden tvivl en af vores yndlingslikører, men den smager virkelig også dejligt i godt selskab af roser, citronmelisse og lime. Prøv selv!

Sommerdrink med limoncello

Opskrift på sommerdrink med limoncello (2 personer)

Bland agua fresca med limoncello i to glas. Fyld is i og top med danskvand. Juster evt. smagen med mere af det ene eller andet. Når vi har med hjemmelavede produkter at gøre, kan der nemlig være stor forskel på, hvordan og hvor kraftigt, de smager, og derfor må du opfatte målene her som vejledende.

Pynt med frisk citronmelisse og et rosenblad.

Skal du lave sommerdrinken til en større forsamling, fx som velkomstdrink, vil jeg foreslå, at du mikser det hele i en bowle og derefter skænker op i glassene, så drinksene smager nogenlunde ens.

God fornøjelse!

Sommerdrink med limoncello

Om forfatteren

Trine er freelance-skribent og blogger med en passion for æstetik, det gode liv, litteratur og bevidst nærvær.

Ingen kommentarer

    Læg en kommentar