Disse spicy karrysild kan du lave i et snuptag, og så smager de bare hundrede gange bedre end de karrysild, du køber færdiglavede på glas. De har en friskere smag og ser…
Archives
-
-
Ja, de er nærmest uundværlige, syltede rødløg. I en burger, på frokostbordet, sammen med anderillette, i en salat. Og det er ikke bare her i vintertiden, men hele året rundt. Heldigvis er…
-
Her er en nem lille opskrift på syltet fennikel, som du kan lave i et svuptag inden jul. Og hvis du sætter lige så stor pris på fennikel som jeg, så vil…
-
Jeg er vild med nødder i brød, og derfor falder dette nødderugbrød lige i min smag. Det er nemt og hurtigt at bage og passer helt perfekt både til ostebordet, til madpakken…
-
Der er nu ikke noget som en sildemad i julemåneden. Disse sild i peberrodscreme hører efter min mening til i den lækre ende af skalaen, og jeg er helt vild med, når…
-
Det er både sjovt og nemt at lave sine egne påskeæg med blomster og blade fra haven og naturen. Og så pynter de så smukt og naturligt på påskebordet.
-
Nu er sæsonen for ramsløg efterhånden ved at nå til ende, men du kan stadig være heldig at finde grønne ramsløg i et mørkt hjørne. Og mangler du smagen, kan du alternativt…
-
Vidste du, at du kan lave din egen karse af chiafrø? Karsen laver du på samme måde som almindelig karse ved at drysse chiafrø på noget vat, vande frøene hver dag og…
-
Der er intet som en hjemmerørt ost for en ostespiser som jeg. Jeg kunne leve af ost, og en cremet lakseost er blandt mine favoritter, fordi den har en lækker, blød konsistens…
-
Det lyder lidt mærkeligt, men det smager faktisk rigtig, rigtig godt: Lakridsost. Lakridsen giver osten sådan en lidt sødlig smag og i det hele taget SMAG.
-
Hvidløgsost hører til blandt favoritterne på ostebordet, når jeg holder krea-aften for den lille lukkede klub, Flittige hænder (en strikke-/sy-klub, som har eksisteret de sidste 15 år, og hvor der bliver spist…
-
Disse rustikke sild i en skøn sennepslage ville jeg til enhver tid bytte ud med de almindelige hvide eller røde sild på julebordet. Det er ganske almindelige marinerede sild, som vi har…