Jul

Lys julesnaps

Lys julesnaps er smuk og gylden i farven

Hvis du ikke er til den klassiske Juleakvavit fra fryseren, skulle du prøve denne her i stedet. Denne lyse julesnaps kræver ikke mange armkræfter at lave, og den smager klart og gyldent af jul, højtid og hygge.

Snapsen trækker i tre dage, så du skal være i god tid inden julefrokosten med at lave den. Til gengæld holder den i lang tid efter med mindre, I drikker det hele under frokosten 🙂

Frisk julesnaps

Lys julesnaps

  • 1/2 liter Brøndum Snaps neutral
  • 1 stang kanel
  • 3 nelliker
  • 1 muskatnød
  • 1/2 stang vanilje
  • 2 tsk. rørsukker
  • citronskal af 1/2 citron

Det hele blandes i en flaske, karaffel eller et patentglas. Lad det stå og trække i ca. tre dage og sigt derefter snapsen.

Snapsen har en smuk gylden farve og smager meget lækker og frisk. Den skal helst drikkes med en temperatur på ca. 15-20 grader, så smagen træder frem. Det ville være virkelig synd at sætte den i fryseren eller blot på køl inden.

Du kan evt. justere lidt på smagen, f.eks. med lime eller appelsinskal, eller skrue op eller ned for mængderne af krydderierne.

Julesnaps med citron

Forrige indlæg Næste indlæg

Måske vil du også synes om

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar