Drinks

Rosé Sangria

Rosé sangriaRosé Sangria med hyldeblomst og lime er en rigtig sommerdrink med masser af frisk frugt, som skal nydes på terrassen sammen med gode venner – gerne til en gang grillmad. Smagen er frisk og skøn.

Rosé er altid lækkert

Selv om rosé altid er lækkert en sommeraften, så får den lyserøde vin en ny dimension, når den bliver blandet med hyldeblomstsaft og limejuice og masser af frisk frugt. Den bliver festlig og ekstravagant, og så bliver den enormt forfriskende og lækker.

Rosé Sangria er nemt at lave selv, og man kan lave den i utallige varianter. Hvis du gerne vil have lidt stærkere alkohol i, kan du også gøre det, fx en smagsneutral vodka. Jeg synes ikke, det er nødvendigt, men vi er alle forskellige.

Nylavet har sangriaen et klart udseende, men efterhånden som den står og trækker, vil den blive mere grumset og uklar. Det betyder ikke noget, tværtimod. Rosé Sangria vinder en masse smag fra frugterne, når den står og trækker, og det er det, der gør den så skøn.

Rosé sangria

Opskrift på rosé sangria

  • 1 flaske tør rosé (som gerne må have noget farve)
  • 2 dl hyldeblomstsaft
  • juice af 3-4 økologiske limefrugter
  • 1 ekstra lime til skiver
  • 2 skiver vandmelon
  • 1-2 nektariner
  • en håndfuld bær, fx jordbær, hindbær eller blåbær
  • Masser af isterninger

Pres juice af limefrugterne og stil til side.

Skær vandmelonen i små mundrette stykker, skær limefrugten i skiver og nektarinen i tynde både.

Skyl og rens eventuelle bær.

Bland rosé med hyldeblomstsaft og limejuice i en stol bowle og tilsæt bær og frugtstykker.

Smag din rosé sangria til. Måske skal den have lidt mere lime, måske lidt mere hyldeblomst.

Når sangriaen smager, som den skal, lader du den stå og trække i min. En halv time inden servering.

Ved servering tilsætter du masser af isterninger og rører rundt i sangriaen.

Rosé sangria

Forrige indlæg Næste indlæg

Måske vil du også synes om

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar