Menu
Kolde drikke

Iskold mynte-chokoladedrik

Mynte-chokoladedrik

Det er virkelig gode sager, sådan en iskold mynte-chokoladedrik og helt perfekt på en varm sommerdag – eller bare til at hygge med. Drikken minder lidt om en blanding mellem milkshake og slushice og er læskende og fyldig på samme tid.

Brug din myntesirup

Har du lavet myntesirup af din mynte i haven, så er der her en virkelig god anvendelsesmulighed. Og har du ikke lavet myntesirup, så så har du nu en god grund til at gøre det.

Denne mynte-chokoladedrik er nemlig lavet på en hjemmelavet myntesirup, som giver drikken en frisk, kold og helt forrygende dejlig smag, uden at mynten overtager det hele. Og chokoladesmag og myntesmag er bare helt eminent sammen. Jeg synes, det er en absolut fantastisk måde at bruge sin mynte på, og siruppen er hurtigt lavet.

Du skal lave drikken på en blender, der kan knuse is, og mynte-chokoladedrikken bliver helt luftig luftig og skummende, så det næsten minder om en blanding mellem slushice og milkshake; det vil sige ikke så tyk og fed som milkshake og ikke helt så grynet som slushice.

Du kan bruge drikken som en dessert, da den er dejlig mættende, eller blot som en iskold hyggedrik midt på dagen. Jeg har ikke prøvet at blande sprut i, men det kan godt tænkes, at det ville være lækkert. Måske man skulle prøve!

Mynte-chokoladedrik

Sådan laver du mynte-chokoladedrik (2 store glas)

  • 3 dl mælk
  • 2-3 dl isterninger
  • 1 spsk vaniljesukker
  • 2 spsk kakaopulver
  • ca. 1/2 dl myntesirup

Kom alle ingredienserne i en blender og blend gerne på isterning-funktion. Blend til isterningerne er helt knuste og er en del af drikken.

Smag til med myntesiruppen til sidst, så du får den helt rette afstemning mellem chokoladesmagen og mynten.

Hæld på glas og server gerne med en myntestilk i glasset og evt. en ske eller et sugerør.

God fornøjelse og nyd den iskolde mynte-chokoladedrik!Mynte-chokoladedrik

Mynte-chokoladedrik

Om forfatteren

Trine er freelance-skribent og blogger med en passion for æstetik, det gode liv, litteratur og bevidst nærvær.

Ingen kommentarer

    Læg en kommentar